Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; çekici, sevecen, müşfik, estetik, güzellikleri seven bir insansınız. Güzel olan herşeye çok düşkünsünüz. İradenizi geliştirmeli, hedeflerinize odaklanmalı ve hayatın sadece güzel yönleriyle ilgilenmemelisiniz. Geç olgunlaşacaksınız. Bu sene, yılın ikinci yarısı itibarıyla bekarsanız aşk hayatınızı kaplayacak.

Haftaya Bakış

Haftaya ay boşluktayken başlıyoruz. Günün ikinci yarısı daha verimli geçebilir. Perşembe günü, gerek özel hayatımızda, gerekse paraya dayalı işlerimizde ciddi ve kalıcı adımlar atmamız mümkün. Tutkularımızla hareket edeceğiz. Cuma günü güneş ve merkür kova burcuna geçecek. Kimliğimizde özgür, farklı ve orijinal yanlarımız ortaya çıkabilir. Ayrıca iletişimimizde toplumsal konularla daha fazla ilgili olabiliriz.

Koç Burcu: Bugün sosyal ortamlarınızda size çoşku veren konulara odaklanabilirsiniz. Yine de hayata yaklaşımınız biraz geri planda olabilir. İsteksizliğinizi yenmeli, işlerinize gereken özeni göstermelisiniz.

Boğa Burcu: Bugün, yapacağınız işlere dayalı olarak kendinizi geliştireceğiniz hızlı birkaç gün geçirebilirsiniz. Özellikle bağlı olduğunuz çevrelerden ve arkadaşlarınızdan alacağınız davetler veya organizasyonlar olabilir.

İkizler Burcu: Bugün, seyahate ve eğitime dayalı konularda işleriniz istediğiniz gibi ilerleyecek. İş alanlarınız oldukça yoğun ve koşturmalı olabilir. Fedakar ve anlayışlı yapınızla, iş alanlarınızda kendinizi gösterebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün, iş programlarınız yoğun olabilir ama bir şekilde hayatın tadını çıkarmayı düşünmelisiniz. Yabancı ortaklı işleriniz, seyahat, eğitim, medya alanlarınız daha öne çıkmaya başlayabilir.

Aslan Burcu: İş hayatınızda şanslı ve işinize yarayacak  güzel sürprizler altında olabilirsiniz. Bu birkaç gün, ortaklaşa para konuları devreye girmeye başlayacak. Seyahat planlarınız varsa konuşmalarınız olabilir.

Başak Burcu: Bugün, özel hayatınız önem kazanmaya başlayacak. Kendi işlerinizin yanısıra, sevdiğiniz veya hayatınızı paylaştığınız insanın işleri ve olayları gündeminizde olabilir.

Terazi Burcu: Aşk hayatınızda oldukça romantik ve keyifli etkileşimler altında olduğunuzu bilmelisiniz ama bu birkaç gün  işiniz başınızdan aşkın olabilir, gerek kendi hayatınızda, gerekse iş alanlarınızda düzenlemeler yapabilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün, aşk hayatınız devrede olacak. Yaratıcılığa dayalı işlerinizin üzerine eğilebilir, hayatı eğlenceli taraflarıyla algılayabilir, Borsa ve spekülasyonlu işleriniz için harekete geçebilirsiniz.

Yay Burcu: Bu birkaç gün, eviniz ve aileniz öne çıkmaya başlıyor. Özellikle öğleden sonra vaktinizin çoğunu evinizde geçirmek isteyebilir veya işiniz dışında ilginizi ailenize yöneltebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bugün şansı hayatınızda hissedeceğiniz günlerden bir tanesi olacak. Yakın çevrenizle yapacağınız organizasyonlardan ve aktivitelerden fazlasıyla keyif alabilirsiniz. Kendiniz için alışveriş yapabilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün öğleden sonra, parasal konular ağırlıklı olarak hayatınızın merkezinde yer alacak. Para kazanımlarınızın artacağı bu dönem, parasal konularda biraz disipline ihtiyacınız olabilir.

Balık Burcu: Bu birkaç gün artık kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Sadece kişisel isteklerinize yoğunlaşabilirsiniz. Hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan, istediğiniz karşılıkları göreceğiniz bir gün olacak.