Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; güçlü, seçkin, özenli, hırslı ,başarılı, en iyiyi isteyen bir insansınız. Akraba veya kardeşlerinizden yardım sağlayabilir, önemli bir miras elde edebilirsiniz. Bilimsel konulara bakış açınız oldukça farklı. Hırsınızı iyi yönlendirirseniz yaşamda istediklerinizin bir çoğuna sahip olacaksınız. Bu sene, özel ilişkilerinizde esnek tavırlarınızla şanslı bir dönem sizi bekliyor.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün gökyüzünde oluşan venüs- uranüs sekstiliyle, değişik ve sıradışı konu ve olaylar ilgimizi çekebilir. İlişkilerimizde sıradan olan herşey canımızı daha kolay sıkabilir. Esnek, özgür ve rahat tavırlarla hareket etmek bize kazandıracak. Gün boyunca ay boşlukta olacağından, önemli işlerdense bize keyif veren konulara yönelmek en doğrusu.

Koç Burcu: Yeni insanlar, yeni çevreler daha çok ilginizi çekebilir. Kişiliğinizin farklı yönlerini göstereceğinizden, sizden farklı olanlara daha çok ilgi duyabilirsiniz. Dış ortamlarda bulunma isteğiniz yüksek.

Boğa Burcu: İş ilişkilerinizde farklı ve sıradışı bir gün sizleri bekliyor. Bilincinizi açan her tür konu ve insanlar sizi daha çok etkiliyor ve siz bugün sıradışı ilişkileri daha kolay kabullenebilirsiniz.

İkizler Burcu: Sosyal çevrelerde ve yeni arkadaşlarınızla bir arada olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Grupsal işlerinizde farklı ve sıradışı bir gün geçirmek sizi hareketlendirebilir. İnsanların düşünce yapısından etkileneceksiniz.

Yengeç Burcu: Bugün, iş alanlarınızda farklı parasal desteklerle karşılaşabilirsiniz. Kuracağınız iyi ilişkiler sayesinde, iş alanlarınızda değişik fırsatlar sizi bekliyor olacak.

Aslan Burcu: Özel hayatınızda ve birebir ilişkilerinizde oldukça esnek ve özgür tavırlarla hareket edebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla yapacağınız bir seyahat sizi heyecanlandırabilir, bulunacağınız değişik yerler ilginizi daha çok çekecek.

Başak Burcu: İş, hizmet alanlarınızda farklı etkilerle yaşanacak bir güne hazırlıklı olun. Başkalarının parasındaki değişimler, sizin işiniz olumlu yansıyacak ama bu etkinin uzun soluklu olmayabilir.

Terazi Burcu: Bugün, aşk hayatınızda farklı ve değişik bir gün geçireceksiniz. Sevdiğiniz insanla ilişkiniz esnek ve rahat olacak. Yine yaratıcılığa dayalı işlerinizde şansınız yüksek olabilir.

Akrep Burcu: Aile hayatınızda yapmanız gereken günlük işleriniz size sıkıcı gelebilir. Daha farklı ve değişik konu ve olaylara yoğunlaşarak gününüzü geçirmek ve işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün, yakın çevrenizle kuracağınız iyi ilişkiler, değişik, eğlenceli ve farklı bir gün geçirmenize neden olabilir. Eğlenceli aktiviteler sizi harekete geçirebilir. Parasal güvensizliklerinizi bir kenara bırakın.

Oğlak Burcu: Parasal kazançlarınız, aile hayatınızda farklı ve sıradışı bir gün geçirmenize neden olabilir. Paraya yaklaşımınız diğer zamanlardan daha esnek ve farklı olacağından, beklediğinizden daha iyi sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Kova Burcu: Yakın çevrenizde değişik ve farklı bir gün geçireceksiniz. Kuracağınız kişisel ilişkiler uzun soluklu olmasa bile, size heyecan verecek ve yaptıklarınızdan memnun olacaksınız.

Balık Burcu: Bugün, parasal konularda beklenmedik yardımlarla sıradışı ve beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Kendi değerinizin farkında olacaksınız. Sosyal ortamlarınız gün içinde hareketlenmeye başlayacak.