Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız, şanslı, zeki, akıllı, savurgan, fevri bir insansınız. Zeki yapınızla istediğiniz işte başarılı olmaya eğilimlisiniz. Yalnız etrafınızdaki insanları fazlasıyla eleştiriyorsunuz. Ani çıkış yapan yönlerinizi törpüledikçe daha güzel bir yaşam sizi bekliyor olacak. Bu sene, yılın 2. Yarısında yakın çevrenizden göreceğiniz yardımlar sizi mutlu edebilir. Yaratıcılığınız yüksek.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün öğlene kadar ay boşlukta olacağından sabah saatlerinde önemli işlerimizi devreye sokmamalıyız. Öğleden sonra ay boğa burcuna geçecek ve daha sabit ve oturaklı koşullar oluşturabileceğiz. Marsın- plütondan aldığı güzel açılarla güç ve efor gerektiren işlerimiz için öğleden sonra harekete geçebiliriz.

Koç Burcu: Öğleden sonra parasal konulara ağırlık verebilirsiniz. Gizli silahlarınızı, iş alanlarınıza kaydırabilir, yumuşak enerjilerle, iş alanlarınızda yapıcı işler peşinde koşabilirsiniz.

Boğa Burcu: Günün ikinci yarısında keyfiniz yerinde olacak. Gruplara veya organizasyonlara dayalı işleriniz için bugün harekete geçebilirsiniz. Kafanıza göre davranma isteğiniz yüksek olabilir.

İkizler Burcu: İş enerjinizi daha yoğun para konularına kaydırabilirsiniz. İstediğiniz türden sonuçlar almak için öğleden sonra harekete geçebilirsiniz. Olayları kafanızda büyütmemeye çalışın.

Yengeç Burcu: Bugün  öğleden sonra, sosyal çevreniz devreye girmeye başlayacak. Değişik planlar yapabilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla yapacağınız tatil planlamaları için uygun bir gün.

Aslan Burcu: Bugün öğleden sonra çalışmanız gereken konulara eğilmeniz gerekebilir. İş alanlarınızda güçlü insanlardan alacağınız destekleri, ortaklaşa alanlarınızda kullanabileceksiniz.

Başak Burcu: Günün ikinci yarısı itibarıyla, dış ortamlarda bulunacaksınız. Yaratıcılığa, sanata veya ortaklı işlerinize harcadığınız enerjinin karşılığını alacağınız bir gün olabilir. Keyfiniz yerinde.

Terazi Burcu: Bugün öğleden sonra ortaklaşa para alanlarınıza kanalize olabilirsiniz.  Para işleri kafanızı kurcalayabilir. Enerjinizi ev ve aile ortamlarınızdaki yapılması gerekenlere yoğunlaştırabilirsiniz.

Akrep Burcu: Öğlen itibarıyla, özel hayatınızın detayları devreye girerken, aşk hayatınızda yapıcı etkiler altında olacaksınız. Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlar size güç verecekler.  

Yay Burcu: Gün içinde, iş hayatınız öne çıkmaya başlayacak. Bir kaç gündür ertelediğiniz ve tamamlamak istediğiniz işlerin peşinden gidebilirsiniz. Aile hayatınızda yardımsever etkiler altındasınız.

Oğlak Burcu: Bugün, sabah saatlerinde isteksiz olabilirsiniz ama öğleden sonra hayattan alacağınız keyif artmaya başlayacak. Harekete dayalı işleriniz devreye girebilir. Yaratıcılığınız artıyor.

Kova Burcu: Bugün öğleden sonra, ev ve aile konularınız değer kazanmaya başlayacak. Evinizde misafir ağırlayabilirsiniz. Parasal konularda, bazı yerlerden destek görebilir, ağır işlerinizi halledebilirsiniz.

Balık Burcu: Gün içinde, iletişiminiz hızlanacak. Yakın çevrenizle yapacağınız kısa planlar devreye girebilir. Güçlü ve etkili arkadaşlarınız, hayatınızla ilgili kararlarda sizi destekleyecekler.