Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; şanslı, içe dönük, hayalperest, yaratıcı ve özgür bir insansınız.Yumuşak bir yapınız olmasına rağmen istemediğiniz bir şeyi kimse size yaptıramaz. Hem işte, hem aşkta ilk başlarda olumsuzluklar yaşansa da, uzun vadede başarı sizin olacak. Bu sene, maddi konularda fazlasıyla şanslı bir yıl geçireceksiniz.

Haftaya Bakış

Haftaya ay ikizler burcunda iletişimimiz yüksek olarak başlıyoruz. Bu Pazartesi güneş balık burcuna geçecek ve kimliğimizde romantik, duyarlı ve yardımsever etkileri ön plana çıkaracak. Perşembe günü, enerjimiz düşük olabilir. Yardımseverliğimiz ve yaratıcılığımız ön planda olacak. Cumartesi günü merkür balık burcunda gerilemeye başlıyor. Yeniden düşünmek ve rhatlamak için güzel bir zaman. Yeni başlangıçlardan kaçınalım.

Sevgili Balıklar, bugün itibarıyla Güneş sizin burcunuza girdi ve sizin ayınızı başlatıyor. Bu tarihten sonra düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek, fiziki olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz. Kendinize olan güveniniz artacak, kafanız ve düşünceleriniz daha net olacak, yeteneklerinizi ortaya koyarak, dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Başkalarını etkilemek, kendinizi kabul ettirmek düşündüğünüzden daha kolay olacak. Geçmiş ay içinde düşündüğünüz ve planladığınız işleri yoluna koyma vakti geldi.

23 şubatta merkür sizin kişisel alanlarınızda gerilemeye başlayacak. 3 haftalık bu dönemde yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız. Önemli görüşme ve anlaşmalardan uzak durmalısınız.

25 şubat ve civarı özel hayatınıza odaklanmanız gerekebilir. Evlilik, ikili ilişkiler alanlarınızda önemli kararlara ulaşabilirsiniz.

26 şubatta geçmiş konu ve olaylara odaklı olabilirsiniz. Bu tarih ve sonrası  bir kaç hafta boyunca kendinize düşkünlüğünüz artacak. Fiziki görünümüzde değişim, alışveriş yapma etkileriniz yüksek.

28 şubatta aşk hayatınızda ve kararlarınızda kafanız karışık olabilir.

Mart ayı sizin ayınız sevgili balıklar. Kişisel istekleriniz, planlarınız ve atılıma geçmek istediğiniz konular için rahat etkilere sahipsiniz ama hala merkürün gerilediğini unutmadan hareket etmeye özen gösterin.

01-04-07 mart gerek özel hayatınızda, gerekse iş alanlarınızda, geleceğinize yönelik düşüncelerinizde olumlu etkiler altında olacaksınız.

11 marttaki yeniayla beraber döneminiz başlıyor. Kişisel istek ve planlarınız, başlangıçlarınız için bu tarih sonrası 15 gün rahatlıkla harekete geçebilirsiniz.

12 mart sonrası enerjinizi para alanlarınıza kaydıracaksınız. Para kazanma uğraşılarınız artabilir. Marsın güçlü etkisiyle özellikle 20-22 mart beklenmedik para kazançlarınız ve fırsatlarınız oluşabilir.
17 martta merkürün düzelmesiyle artık iletişimde rahatlıyorsunuz.
22 mart ve bir kaç hafta boyunca parasal kazançlarınızda artışlar görülecek.
26 martta aile alanlarınızda parasal konularda şanslı etkiler altındasınız.

27 martta parasal konularda gerginliklere açık olabilirsiniz. Yine bugünler iş yapacağınız arkadaşlarınızla veya çevrenizle parasal anlaşmazlıklarınız gündeme gelebilir.

28-29 ve 31 martta parasal kazançlarınız konusunda değişik ve farklı etkileşimler altında olacaksınız. Parasal kazançlarınızın artması, beklenmedik tekliflere siz bile inanamayabilirsiniz.

Koç Burcu: Kişisel girişimleriniz adına hareket etmemeye, adım atmamaya özen göstermelisiniz. Bu dönem enerjiniz düşük çalışacağından sağlığınıza dikkat etmeli, arkanızdan dönecek olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız.

Boğa Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, sosyal çevrenizde, organizasyonlarda, grupsal işlerde ve arkadaşlıklarınız alanında göstermeye başlayacaksınız. Geleceğe yönelik planlarınız devreye girebilir, sosyalliğiniz artacak.

İkizler Burcu: Kimliğinizi, kariyer ve iş alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk alabilir, kendinizi başkalarına yardım ederek, işiniz alanında göstermek isteyebilirsiniz.

Yengeç Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim, hukuk alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Şartların sizin lehinizde olacağı güzel bir ay sizleri bekliyor olacak.

Aslan Burcu: Ortaklaşa para konuları, banka işlemleri, borç, kredi, faiz, vergi, nafaka, miras alanlarınızda kimliğinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Eşinizin veya sevgilinizin maddi durumuyla ilgili konular gündeminizde olacak.

Başak Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde göstermeye başlıyorsunuz. Veya ortaklı işleriniz varsa, ortaklarınızın hayatı ve düşünceleri daha ön planda olacak.

Terazi Burcu: Kimliğinizi iş ve hizmet alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Sağlığınızla ilgili konular yine bu ay gündeminizde olacak. Başkaları için uğraşacak, iş yükünü omuzlarınızda hissedeceksiniz.

Akrep Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, aşk hayatınızda, özel yaşantınızda veya çocuklarınızla ilgili oluşumlarda göstermeye başlayacaksınız. Hayatı keyifli yönleriyle algılayabilir, yaratıcılık isteyen işlerde kendinizi gösterebilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün itibarıyla  aileniz herşeyden önemli olabilir veya  iş çalışmalarınızı evinizden yapmaya istekli olabilirsiniz. Evinizle ilgili konular, ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa onlarla ilgilenmek öne çıkabilir.

Oğlak Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, yakın çevre, akraba, kardeşler ve komşular alanında göstermeye başlıyorsunuz. Yine satış, pazarlama, reklam, yayıncılıkla uğraşanlar için aktif olacakları bir dönem başlıyor.

Kova Burcu: Kimliğinizi, maddi konularda ve sahip olduğunuz değerler alanında ortaya koymaya başlıyorsunuz. Bu ay içinde artık meyveleri toplamaya, kazancınızı arttırmaya başlamak önemli olacak.

Balık Burcu: Bugünden sonra düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek, fiziki olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz.