Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; zeki, parlak, sezgi gücü kuvvetli, düşünce anlamında huzursuz ve fevri bir insansınız.  Sezgilerinizi hayatınızın her alanında kullanmalı, önemli kararlarınızı buna göre vermelisiniz. Bu sene, kariyer alanlarınızda önemli şanslarınız olacak yalnız özel hayatınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

Haftaya Bakış

Haftaya gece saatlerinde başak burcunda oluşacak dolunayla başlıyoruz. İlişkilerimizde bu bir kaç gün boyunca hassas olabilir, gereksiz eleştirilerde bulunabiliriz. Salı günü, venüs balık burcuna geçecek. İlişkilerimizde romantik ve fedakar yönlerimiz ön plana çıkabilir. Yine bu Salı, geçmiş konu ve olaylar bizi rahat harekete geçirecek. Şansımız yüksek. Perşembe günü, romantik ama bir o kadar kandırmalara açık bir gün olabilir. Cuma günüyse, işlerimizim kalitesi artacak, sağlam ve kalıcı sonuçlar elde edebiliriz.

Koç Burcu: Bu dolunayda iş ve hizmet alanlarınızda bir kaç gün boyunca hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ruhen iyi hissettiğiniz bu süreçte, günlük dünyevi olaylarla uğraşmak sizi yorabilir.

Boğa Burcu: Bu dolunay, aşk hayatınızda önemli kararları hayatınıza taşıyabilir. Bu hızlı sosyal çevre içinde sevdiğiniz kişiye veya varsa çocuğunuza vakit ayırmak çok kolay olmayabilir.

İkizler Burcu: Bugün oluşan dolunay, sizin ev ve aile alanlarınızda bazı hassaslıkları hayatınıza taşıyabilir. Kariyerinizin hızlı akttığı bu dönemde sevdiklerinize vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bu gece dolunay, yakın çevre, komşu, akraba veya kardeşlerinizle olan olayları hayatınıza taşıyacak. İlginizin daha çok uzak ortamlarda olduğu bu dönem, yakın çevrenize odaklanabilirsiniz.

Aslan Burcu: Bu dolunay para alanlarınıza yansıyacak. Elinize bir miktar para geçebilir. Ödemelerinizde dengeyi oturtmanız gerekecek. Sevdiğiniz insanla senin paran, benim param çekişmesinden kaçının.

Başak Burcu: Bugün oluşan dolunay, önemli kararları hayatınıza taşıyabilir. Özel hayatınızın detaylarının ön planda olacağı bu dönem, sevdiğiniz insanla bu dolunay anlaşmak zor olabilir.

Terazi Burcu: Bu dolunay, iş alanlarınızda bir olayın iç yüzünü görmenizi sağlayacak. Kadersel etkilere sahip bir kaç gün geçirebilirsiniz. Yine sağlığınıza gereken özeni göstermeniz yerinde olabilir.

Akrep Burcu: Arkadaş ve sosyal çevre alanlarınızda bir dolunay yaşayacaksınız. Bir kaç gün boyunca sosyal ortamlarda hassas bir takım oluşumlar içinde yer alabilirsiniz.

Yay Burcu: Kariyer alanlarınızı etkileyecek olan dolunay, önemli bir işin sonuçlarını karşınıza çıkarabilir. Evinize gerekn özeni göstermeniz gereken bu dönem, iş alanlarınızda dengeyi iyi sağlamalısınız.

Oğlak Burcu: Bu dolunay, sehayat, eğitim konularınızda önemli sonuçları hayatınıza taşıyabilir. Bazı konuların derinindeki bilgiye ulaşacaksınız. Yakın çevrenizdeki olaylar sizi rahat bırakmayabilir.

Kova Burcu: Bu dolunayda ortaklaşa para alanlarınızda bazı hassaslıklar oluşabilir. Bir borç, kredi ödemesi, gözden kaçan bir vergi konusu devreye girebilir. Canınızı çok sıkmayın.

Balık Burcu: Bu bir kaç gün boyunca özel hayatınıza odaklanmanız gerekebilir. Evlilik, ikili ilişkiler alanlarınızda önemli kararlara ulaşabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla anlaşmazlıklara dikkat edin.