Advertisement

Haftaya gece saatlerinde başak burcunda oluşacak dolunayla başlıyoruz. İlişkilerimizde bu bir kaç gün boyunca hassas olabilir, gereksiz eleştirilerde bulunabiliriz. Salı günü, venüs balık burcuna geçecek. İlişkilerimizde romantik ve fedakar yönlerimiz ön plana çıkabilir. Yine bu Salı, geçmiş konu ve olaylar bizi rahat harekete geçirecek. Şansımız yüksek. Perşembe günü, romantik ama bir o kadar kandırmalara açık bir gün olabilir. Cuma günüyse, işlerimizim kalitesi artacak, sağlam ve kalıcı sonuçlar elde edebiliriz.

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; kurnaz, akıllı, uyanık, meraklı, sosyal bir insansınız. Herşeye kolay yoldan ulaşma isteğinizin önüne geçmeli, kendi hayatınız için harekete geçmekten korkmamalısınız. Sempatik ve akıllı taraflarınız insanları ilgilendiren her tür işte size başarı getirecek. Bu sene, oldukça şaslı bir yıl. Harekete geçmekten korkmayın.

Başımıza Neler Gelecek

Bugün venüs balık burcuna geçecek. İlişkilerimizde 3 hafta boyunca fedakar, romantik ve hayalci etkiler ön planda olabilir. Bugün etkili olacak merkür- mars kavuşumuyla, daha önceden konuşulmuş veya görüşülmüş işlerimiz için rahatlıkla harekete geçebiliriz. Güneş- jüpiter karesiyle aşırı iyimserlik güne damgasını vurabilir.

Koç Burcu: Birkaç hafta boyunca sosyalliğinizde geri çekilmeler hissedeceksiniz. Platonik ilişkiler, gizli saklı işlere meyiliniz artabilir. Yakın çevre konularınızda bazı şeyleri aşırı iyimserlikle karşılayabilirsiniz.

Boğa Burcu: Arkadaşlarınız ve sosyal ilişkilerinizin güçleneceği bir döneme giriş yapıyorsunuz. Geleceğinize yönelik daha önceden konuşulmuş veya gündeme gelmiş işleriniz için harekete geçebilirsiniz.

İkizler Burcu: Toplumsal konularda, iş ve kariyer hayatınızda ilişkilerinizin artacağı ve güçleneceği bir döneme giriş yapıyorsunuz. İş ve kariyer alanlarınızda daha önceden konuşulmuş işleriniz devreye girebilir.

Yengeç Burcu: 3 hafta boyunca medya, eğitim, hukuk, seyahat, ticaret alanlarınızda ilişkileriniz çok iyi olmaya başlayacak. Seyahat, eğitime dayalı daha önceden konuşulmuş işleriniz varsa, harekete geçin.

Aslan Burcu: Başkalarının kaynakları, eşinizin veya sevgilinizin para durumuyla ilgili sevindirici haberler kapıda. Ortaklaşa para alanlarınızda daha önceden konuştuklarınızı hayata geçirebilirsiniz.

Başak Burcu: Özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde güzel ve etkili bir döneme giriyorsunuz. Özel hayatınızda daha önceden konuştuğunuz bazı konular için harekete geçeceksiniz. Bir taşınma işiniz varsa, detayları devreye girebilir.

Terazi Burcu: İş ve hizmet hayatınızda ilişkilerinizin güçleneceği ve sağlamlaşacağı bir dönem içine giriyorsunuz. İş alanlarınızda daha önceden konuşulmuş veya görüşülmüş işlerinizin peşinden koşturabilirsiniz.

Akrep Burcu: Hala aşkı bulamadıysanız bu birkaç haftanın olumlu ve sizi harekete geçirecek enerjisinden faydalanın. Daha önceden konuşulmuş veya görüşülmüş sanatsal işleriniz için harekete geçebilirsiniz.

Yay Burcu: 3 hafta boyunca evinizi güzelleştirmek, tadilat, tamirat, yer değiştirme gibi olgular gündeminizde olacak. Ev ve aile hayatınızda daha önceden konuşulmuş konular için  harekete geçebilirsiniz.

Oğlak Burcu: 3 hafta boyunca yakın çevre, akraba veya kardeşlerinizle ilişkileriniz güzelleşmeye başlayacak. İletişime dayalı işlerinizde daha önceden konuşulmuş işleriniz devreye girebilir.

Kova Burcu: Maddi kazanımlarda ve para konularında güzelliklerle karşılaşacağınız bir dönem. Daha önceden para mevzusunu konuştuğunuz ve bir anlaşmaya vardığınız işleriniz için harekete geçebilirsiniz.

Balık Burcu: Fiziksel görüntünüzü önemsemeye başlayacak, kendinizi yenilemek için harekete geçeceksiniz. Hayatınızla ilgili konularda daha önceden düşündüğünüz konu ve fikirlerin peşinden gidebilirsiniz.