Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; neşeli, keyifli, özgürlüğüne düşkün, arzulu, başarılı bir insansınız. İnsanlar arasında diplomasi yapmayı öğrenmeniz gerekiyor. İstekli ve öğrenmeye açık yönünüzle iş hayatınızda iyi bir kariyer yapabilirsiniz. Bu sene, romantik etkileşimlere açık bir yıl olacak. Yaratıcı işleriniz varsa şans sizden yana.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün gökyüzünde oluşan venüs- neptün kavuşumuyla oldukça romantik ama bir o kadar yönlendirilmelere açık bir gün geçirebiliriz. Sevdiğimiz veya hoşlandığımız insana gereğinden fazla anlam yüklemek bizi yanıltabilir. Yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerimizde şansımız yüksek akacak. Parayla ilgili bir işimiz varsa gözümüzü açık tutalım.

Koç Burcu: İhtiyacı olan insanlara karşı yardım etme isteğiniz yüksek olabilir. Yine yaratıcılığa dayalı işlerinizde şanslı etkiler altındasınız. Sevdiğiniz insanın veya varsa ortağınızın bazı konularda dağılması söz konusu olabilir.

Boğa Burcu: Bugün, arkadaşlarınıza karşı aşırı yardımsever ve fedakar etkilerle hareket edebilirsiniz. Organizasyona dayalı işlerinizde, ilişkileriniz sizi yanıltabilir. Kafanızda bir sürü iş bekliyor.

İkizler Burcu: İş alanlarınızda fedakarlıklarınız yüksek olabilir. Başkalarını düşünerek ve kendinizden fazla taviz vererek yola çıkacaksınız bu da bazı yanılsamaları hayatınıza taşıyabilir.

Yengeç Burcu: Bugün, daha az tanıdığınız insanlarla olan ilişkilerinizde fedakarlıklarınız fazla olabilir. Gerçekçilikten uzaklaşmadan adımlar atmaya özen gösterin, altından başka işler çıkabilir.

Aslan Burcu: Bir ödemeniz, banka işleminiz varsa kolay kandırılmalara açıksınız. Bu etkiler hayatınızı paylaştığınız insanları da içeriyor olacak. Paraya dayalı işlerinizde  fazla verici ve fedakar etkilerden uzak durun.

Başak Burcu: Bugün, özel hayatınızda veya ortaklaşa işlerinizde aşırı fedakarlıkla hareket etmeniz mümkün. Önemli ortaklaşa işleriniz varsa gözünüzü açık tutun. Güzel haberler alabilirsiniz.

Terazi Burcu: İş ve hizmet alanlarınızdaki ilişkilerinizde iyi niyetiniz yüksek olacak. Hayır demeyi öğrenmeniz gerekecek. Ayrıca tatlı tüketme ihtiyacınızı kontrol etmeye çalışın.

Akrep Burcu: Aşk hayatınızda kolay etkilenmelere açık bir gün olacak. Hoşlandığınız veya sevdiğiniz insana anlam yüklemeyi seviyor olacaksınız ama kendinizi çok fazla bırakmamaya çalışın lütfen.

Yay Burcu: Aile ortamlarınızda aileniz için yapacağınız fedakarlıklar yüksek olabilir. Bir ev almayı, değiştirmeyi veya satmayı düşünüyorsanız gözünüzü dört açın ve fedakarlıklardan kaçının.

Oğlak Burcu: Bugün, yakın çevre ve akraba ilişkilerinizde fedakar etkileşimler altında olacaksınız. Satış, reklam, pazarlamaya yönelik işlerinizde yanıltıcı etkiler oluşabilir. İş alanlarınızda sinirli olabilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün, para işlerinizde bazı fedakarlıklar devreye girebilir. Kolay ikna olmaya açık olacaksınız. Sanatsal işlerden para kazanmanız çok yüksek. Dış ortamlarda bulunmak keyfinizi arttırabilir.

Balık Burcu: Hayatınızla ilgili konularda kendinizi kandırmaya ve bazı gerçekleri göz ardı etmeye meyilli olabilirsiniz. Kendinizi ifade ederken net olmaya özen gösterin. Para ödemeleriniz devrede.