Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız, orijinal, girişimci, dengeli, huzurlu ve rahat bir insansınız. Ancak bu rahatlığınız önemli olaylarda ayrıntıları gözden kaçırmanıza neden oluyor. Herşeyin iyi ve mutlu taraflarını görüyorsunuz ve sorunlarla uğraşmak size göre değil. Bu sene, kadersel bir yıl geçirebilirsiniz. Sanatsal işlerinizde şans sizden yana.

Haftaya Bakış

Bu gece 21:50 de balık burcunda bir yeniay oluşacak. Yeniay zamanı başlatılan işler, atılan adımlar kalıcı olacağından, önümüzdeki 15 gün boyunca ay’ın bu olumlu ve harekete geçirici enerjisinden faydalanmalıyız. Salı günü mars koç burcuna geçecek ve bizi hareketlendirecek. Haftasonu Pazar günü ise, merkür balık burcunda düzelmeye başlıyor. İletişimimiz rahat bir nefes almaya başlayacak.

Koç Burcu: Bu gece oluşan yeniay diğer burçların aksine sizin harekete geçmemenize gerektiğine işaret ediyor. Bu süreçte beklenmedik ve kadersel bir takım oluşumlara açık olmalısınız.

Boğa Burcu: Bu yeniayla beraber birden fazla işle uğraşmak, organizasyonlara yönelik çalışmaların ön plana geçmesi anlamında yeni başlangıçlarınızı devreye sokabilirsiniz. Çevreniz size yeni kapılar aralayabilir.

İkizler Burcu: İş ve kariyer alanlarınızdaki her tür yenilik ve başlangıçlar için bugün ve sonrası harekete geçebilirsiniz. Hala merkürün gerilediğini unutmayın ve konuşulmuş işlerinizi devreye sokun.

Yengeç Burcu: Eğitim, seyahat, medya, hukuk, ticaret alanlarınızda harekete geçmek için bu yeniay ve sonrasından yararlanın. Daha önceden konuşulmuş ve tasarlanmış işleriniz için güzel bir dönem.

Aslan Burcu: Bu gece oluşan yeniay, ortaklaşa para alanlarınızı harekete geçirebilir. Sevdiğiniz insanla beraber verilecek, daha önceden konuşulan parasal işlerinizi halledebilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün ve sonrası evlilik, ikili ilişkiler alanlarınızda önemli kararlarınız devreye girebilir. Merkürün gerilediğini unutmadan ortaklı işlerinizdeki düzenlemeler için harekete geçebilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün ve sonrası yeni bir işe başvurma, yeni bir projeye başlama, iş değiştirme gibi etkileriniz çok yüksek. Yine sağlığınızla ilgili önemli kararları bu tarih sonrası devreye sokabilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün itibarıyla, aşk hayatınıza veya çocuğunuzla ilgili konuların devreye girdiğini görebilirsiniz. Eğlence ve aşk hayatınızla ilgili daha önceden konuşulmuş konularda önemli adımlar atabilirsiniz.

Yay Burcu: Ev alım, satım, kiralama, taşınma gibi etkileriniz varsa bugün ve sonrası yapmaya  özen gösterin. Yine ailevi kararlarda bu yeniay sonrası harekete rahatlıkla geçebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Hızlı akan iletişim trafiğinizle kısa vadeli planlarınızı, daha önceden planlanmış işlerinizi devreye sokmak için bu yeniaydan yararlanmalısınız. Akrabalarınızın hayatında hareketlenmeler görülebilir.

Kova Burcu: Bu gece oluşan yeniay, parasal konularda daha önceden konuşulmuş, yarım kalmış kararlarınız ve başlangıçlarınız için sizi harekete geçirebilir. Merkür düzeldikten sonra daha rahat edeceksiniz.

Balık Burcu: Bu yeniayla beraber döneminiz başlıyor. Daha önceden konuşulmuş ama yarım kalmış kişisel istek ve planlarınız, başlangıçlarınız için bu tarih sonrası harekete geçebilirsiniz.