Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; sempatik, derin, duygulu, içgüdüsel, olgun ve ihtiyatlı bir insansınız. Mutlu bir çevredesiniz ve etrafınızdaki insanların duygu ve hislerini fazlasıyla önemsiyorsunuz. Açık havada bulunma, çeşitli spor aktivitelerinin içinde yer almanız sağlığınız için gerekli olabilir. Bu sene, hızlı ve güzel gelişmeler yaşayacaksınız.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün mars koç burcuna geçecek ve yaklaşık 1.5-2 ay boyunca bu burçta kalacak. Mars koç burcunda güçlüdür ve harekete geçiricidir. Sadece dikkatsiz ve düşüncesizce hareket etmeyi hızlandıracağından, bu dönem içinde kazalara, sakarlıklara ve anlayışsızlıklara açık olabiliriz. Ego sürtüşmeleri, gereksiz cesaret gösterilerine karşı dikkatli olalım ve planlarımızı hayata geçirmek için marsın bu rahat yerleşiminden yararlanalım.

Koç Burcu: Bu birkaç gün kazalara sebebiyet verecek oluşumlardan uzak durun zira enerjiniz yüksek olacak ve kendinizi canlanmış hissedeceksiniz. Sabırsızlıklık, sakarlık ve anlayışsızlık gibi etkileriniz fazla olabilir.

Boğa Burcu: Bugün itibarıyla, enerjinizde bazı geri gitmeler ve içe çekilmeler görülebilir. Bazı insanların sizinle uğraşması söz konusu olabilir, o yüzden bu ay sonuna kadar dikkatli adımlar atmaktan vazgeçmeyin.

İkizler Burcu: Mars sizin sosyal çevre ve arkadaşlıklar evinizde ilerlemeye başlayacak. Enerjiniz yüksek olacağından arkadaşlarınızla ve çevrenizle geleceğe yönelik planlar yapabilir, yerinizde duramayabilirsiniz.

Yengeç Burcu: İş alanlarınızda dolaşmaya başlayacak olan mars, sizi atak, cesur ve lider kılabilir. Hırslarınızı ve tutkularınızı iyi kontrol etmezseniz, başarı kazanacağınız yerde, gülünç durumlara düşebilirsiniz.

Aslan Burcu: Mars, uzak çevre, seyahat veya eğitim alanlarınızı  harekete geçirecek. Uzak yolculuklarda sabırsızlık ve kafanıza göre davranma etkileri oluşabilir. Kazalara sebebiyet verecek oluşumlardan uzak durmalısınız.

Başak Burcu: Mars bugün itibarıyla, sizin ortaklaşa para alanlarınızda dolaşmaya başlayacak. Bu dönem parasal konularda cesur, atak ve biraz da düşüncesiz olabilirsiniz. Bu etkiler sizin eşiniz içinde geçerli.

Terazi Burcu: Mars, sizin ikili ilişkiler alanınızda hareket etmeye başlıyor. Sevdiğiniz insana karşı sabırsız, aceleci ve baskın yönleriniz ortaya çıkabilir. Bu süreç içerisinde kavgalar, tartışmalar oluşabilir.

Akrep Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda daha cesur, atak ve lider özelliklerinizi ortaya çıkarmaya başlıyorsunuz. Beraber çalışacağınız insanlara karşı nazikliği ve anlayışı elden bırakmayın. Sağlığınızı fazla zorlamayın.

Yay Burcu: Kendinizi oldukça keyifli, aktif hissedeceksiniz. Sprotif faaliyetler, eğlenceli ortamlar daha fazla ilginizi çekecek. Çok cesur olacaksınız bu yüzden aşk hayatınızda harekete geçmek için sabırsızlık duyabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Mars ev ve  aile evinize geçecek. Bu süreç içerisinde tartışmalara, sürtüşmelere ve ego çekişmelerine hazır olmalısınız. Yine evinizin güvenliğini bu dönem ihmal etmeyin.

Kova Burcu: Akraba veya kardeşlerinize karşı sabırsız, anlayışsız ve fevri tutumlar içine girebilirsiniz. Yine kısa yolculuklarda kaza tehlikesine karşı dikkatli olmalısınız. Genel olarak kendinizden emin, cesur ve atak olacaksınız.

Balık Burcu: Bu tarihten sonra parasal konularda hızlanmak isteyebilir, gereksiz cesaret göstererek bazı yanlış adımlar atabilirsiniz. Para kazanma arzunuz yüksek olacak, kazandığınız kadar giderleriniz de oluşabilir.