Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; açık yürekli, dost canlısı, sosyal, popüler, başarılı bir insansınız. Oldukça rahat ve çekici tavırlarınızla sosyal ortamların vazgeçilmezi sizsiniz. Seyahat etmeyi, dünyayı ve doğayı görmek ilginizi çekiyor. Bu sene, ev ve aile hayatınıza odaklı olabilirsiniz. Bir ev alımı gündeme gelebilir.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay Koç Burcunda dolaşıyor. Beyin sistemimiz uyarılıyor. Baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu bugünlerde etkili olabilir. Bu bir kaç gün mümkün olduğunca bu operasyonları olmamakta fayda var. Özellikle estetik operasyonlardan uzak durmalıyız. Beslenmede protein günleri olduğundan bu günlerde protein ağırlıklı beslenmek vücudumuzun ihtiyaçlarınız karşılayacaktır.

Koç Burcu: Bugün, kendi kişisel isteklerinize yönelebilirsiniz. Duygusal iniş çıkışlarınız yüksek olabilir. Çalışma ortamlarınızda  bazı sürtüşmeler oluşabilir. Enerjinizi kontrol etmeye çalışın.

Boğa Burcu: Bu birkaç gün, biraz isteksiz olabilirsiniz. Önemli işlerinizi, ayrıntıya dayalı çalışmalarınızı başka bir gün yapmakta fayda olabilir. Sezgileriniz size yol gösterebilir.

İkizler Burcu: Bugün, organizasyonlar veya grupsal işleriniz üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Sosyal çevrelerde parasal konularda zorlanmalarınız olabilir. Değişik işler ilginizi daha çok çekecek.

Yengeç Burcu: Kariyeriniz ve iş hayatınız daha fazla ön planda olabilir. Kendinizi göstereceğiniz bu birkaç gün boyunca iş alanlarınızda değişik tecrübeler devreye girebilir.

Aslan Burcu: Bu birkaç gün boyunca, dış ortamlar, seyahatler veya eğitim konuları ağırlık kazanmaya başlayabilir. Kendinizi değişik ortamlarda bulabilirsiniz. Farklı bir gün sizi bekliyor.

Başak Burcu: Ortaklaşa para alanlarınız devrede olmaya başlıyor. Banka ödemeleri, işlemleri, vergi, prim gibi konular ağırlık kazanabilir. Beklenmedik bir vergi veya para ödemesi hızlı hareket etmenize neden olacak.

Terazi Burcu: Bugün, özel hayatınızın detayları ön plana geçecek. Yine ortaklaşa işleriniz varsa bu işlerinizle daha fazla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Biraz yavaşlamalısınız.

Akrep Burcu: Gün içinde, günlük rutin işleriniz, koşturmalarınız devreye girecek. Daha çok yapılması gerekenlerle ilgileneceksiniz. İş alanlarınızdaki değişimlere tepkileriniz olabilir.

Yay Burcu: Hayattan alacağınız keyif yüksek olabilir. Varsa çocuğunuzla ilgili konulara odaklı olacaksınız. Yine sanata veya yaratıcılığa dayalı işleriniz devreye girebilir. Sakarlıklara dikkat.

Oğlak Burcu: Bu birkaç gün boyunca, ev ve aile alanlarınız daha fazla ön plana geçebilir. İlginizi daha çok aile hayatınıza kaydıracaksınız. Onlara karşı tavırlarınızda sabırsızlık etkisine karşı dikkat edin.

Kova Burcu: Bugün, iletişime, satış, reklama dayalı işleriniz devreye girebilir. Özellikle yakın çevrenizle bir arada olacağınız ortamlarda ruhsal ve duygusal olarak çabuk tepki vermeye meyilli olacaksınız.

Balık Burcu: Bugün, paraya dayalı işleriniz, düzenlemeleriniz devrede olacak. Beklenmedik bir para elinize geçebilir. Hayatınızı yeniden yapılandırıyorsunuz ama biraz daha canlılığa ihtiyacınız var.