Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız, güzelliklere düşkün, romantik, değişken farklı bir insansınız. Duygularınız çok yoğun olduğu halde bazen hissettiklerinizi göstermekte zorlanıyorsunuz. Sizden farklı ve olgun insanlar daha fazla dikkatinizi çekiyor. Anlayışınızı yükseltmeli, çevrenize karşı daha toleranslı olmalısınız. Bu sene, şansınız bir çok konuda çok yüksek.

Haftaya Bakış

Haftaya merkür düzelmiş bir şekilde ve rahat etkilerle başlıyoruz. Çarşamba günü güneş koç burcuna geçecek. Kimliğimizde atak, cesur ve lider yönlerimizi ortaya çıkaracak. Cuma günü venüsün koç burcuna geçmesiyle, özel ilişkilerimizde baskın, huzursuz yönlerimiz öne çıkabilir. Mars- uranüs kavuşumuyla, hızlı ve beklenmedik fırsatlar oluşabilir. Ama sabırsızlık etkisine ve kaza risklerine dikkat etmemiz gerekecek.

Koç Burcu: Bu haftaya hızlı ve aktif iletişiminizle merhaba diyeceksiniz. Adeta uykudan uyanır gibi, gün ve gün kendinizi iyi ve enerjik hissedebilirsiniz. Bugün yakınçevrenizle keyifli bir gün sizi bekliyor.

Boğa Burcu: Parasal konularda güzel gelişmelerle haftaya giriş yapacaksınız. Bugün para kazanma ve harcama isteğiniz yoğun olabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanı anlamakta zorlanabilirsiniz.

İkizler Burcu: haftaya oldukça şanslı etkilerle giriş yapıyorsunuz. Olayları fırsata çevirecek hamleler ve aksiyonlar bu hafta hayatınızı renklendirebilir. Geleceğiniz adına umutlusunuz.

Yengeç Burcu: Geri planda kalmış konu ve olaylara bakış açınız haftaya başlarken oldukça keyifli olabilir. Bu bir kaç gün yalnızlığı sevebilir, işlerinizi planlayarak yolunuzda ilerleyebilirsiniz.

Aslan Burcu: Sosyal çevrenizin hareketliliğiyle haftaya giriş yapıyorsunuz. Uzak ortamlarda ortaya çıkacak beklenmedik fırsatlar bu hafta sizi mutlu edebilir. Arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artıyor.

Başak Burcu: İş ve kariyer alanlarınızda, kendinizi göstereceğiniz ortamlarda bu hafta oldukça şanslı etkiler altındasınız. Yine eşinizin veya sevdiğiniz insanın parasal alanda yaşacağı gelişmeler bu hafta sizi heyecanlı kılabilir.

Terazi Burcu: Haftayı uzak ortamlardan veya akrabalarınızdan alacağınız güzel haberlerle karşılayacaksınız. Para konularını çok fazla düşünmeyeceğiniz bugün daha çok gelecek işlerinize odaklı olabilirsiniz.

Akrep Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda güzel ve keyif verici gelişmeler olabilir. Para harcamaya meyilli olacaksınız. Bu hafta iş alanlarınızda beklenmedik fırsatlara hazırlıklı olun.

Yay Burcu: Özel hayatınızda kendinizi iyimser ve mutlu hissedebilirsiniz. Ortaklaşa yapılacak bir proje devreye girebilir. Yaşadığınız sıkıntı ve sorunlara kafanızı takmayacağınız bir gün geçireceksiniz.

Oğlak Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda şanslı etkilerle haftaya başlıyorsunuz. Yine bugün yeme, içme düzeninizde abartılar görülebilir. Ev ve aile alanlarınızda bu hafta önemli fırsatlar devrede olacak.

Kova Burcu: Kendinizi bu hafta oldukça keyifli ve mutlu hissedeceksiniz. Sanata ve iletişime dayalı işlerinizde bu hafta içi değişik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Şansınız yüksek.

Balık Burcu: Ev ve aile alanlarınızda şanslı etkilerle haftaya giriş yapacaksınız. Bu hafta paraya dayalı işlerinizde güzel gelişmeler, beklenmedik olaylar yaşanabilir. Artık tam anlamıyla rahatlıyorsunuz.