Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; sezgili, bağımsız, zeki, yetenekli ve iyi bir organizatörsünüz. Bilim, matematik ve zihinle ilgili işler tam size göre. Becerikli, iş bitirici yapınız sayesinde etrafınızda önemli ve güçlü dostlarınız olacak. Bu sene, diğer yıllardan daha değişik ve farklı bir yıl geçirebilirsiniz. Fırsatları iyi değerlendirin.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün venüs koç burcuna geçecek. 3 hafta boyunca ilişkilerimizde lider, baskın ve sabırsız davranabiliriz. Ayrıca bugün mars- uranüs kavuşumuyla beklenmedik fırsatlar ve durumlar öne çıkabilir. Tehlikeli durumlar, olaylar yaşamaya meyilli olabiliriz. Enerjimizi kontrol etmek kolay olmayabilir. Hareket halinde olacağımız işlerde dikkatli olalım.

Koç Burcu: Venüs, kendinizi yenilemek, tazelemek ve göstermek için 3 hafta boyunca  sizi harekete geçirecek. Bugün, kişisel girişimlerinizde beklenmedik fırsatlar devreye girebilir. Sakarlıklara ve beklenmedik kazalara dikkat.

Boğa Burcu: Birkaç hafta boyunca iş alanlarınızda ve özel hayatınızda geri çekilmeler ve isteksizlikler oluşabilir. Bugün, beklenmedik olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız.

İkizler Burcu: Venüs  arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda  3 hafta boyunca ilişkilerinizi sağlamlaştırarak ilerleyecek. Bugün, sosyal çevre alanlarınızda hızlı ve beklenmedik hareket etmeye meyillisiniz.

Yengeç Burcu: İş ilişkileriniz öne çıkmaya başlıyor.  Kendinizi iş alanınızda göstereceğiniz bir dönem içerisinde olacaksınız. Bugün iş ve kariyer alanlarınızda beklenmedik etkiler veya fırsatlar devreye girebilir.

Aslan Burcu: venüs sizin uzak çevre, seyahat, medya, ticaret, yabancı ortaklı işler, hukuk ve eğitim alanlarınızda güzellikler yaşamanıza neden olacak. Bugün, uzak yolculuklarda beklenmedik etkilere açık olabilirsiniz.

Başak Burcu: Ortaklaşa giderler ve gelirler alanlarınızda cesur ve atak tavırlarınız ön planda olacak. Bugün, tehlikeli yerlerden ve durumlardan uzak durun. Parasal alanlarda beklenmedik fırsatlar oluşabilir.

Terazi Burcu: İlişkileriniz için güzel bir dönem altında olacaksınız. Sosyalliğiniz artmaya başlayacak. Yine bugün, özel yaşantınızda ve taşınmayla ilgili işlerinizde hareketli ve beklenmedik fırsatlarla dolu bir gün olabilir.

Akrep Burcu: İş,hizmet ve sağlık alanınızda 3 hafta boyunca güzel ilişkiler, güzel etkileşimler içinde olacaksınız. Bugün, iş alanlarınızda beklenmedik etkilere karşı uyanık olun.

Yay Burcu: 3 hafta boyunca aşk, çocuk ve yaratıcılık alanlarınızda cesur ve lider davranacaksınız. Bugün, aşk hayatınızda farklı ve hızlı bir şekilde hareket edebilrisiniz. Sporla uğraşanlar, Borsada yatırım yapanlar dikkatli olmalılar.

Oğlak Burcu: Venüs, ev ve aile alanlarınızda iyi ilişkiler kurmanız için size destek verecek.Yine bugün, ev ve aile alanlarınızda ilginç deneyimler ve fırsatlar sizi bekliyor olacak.

Kova Burcu: 3 haftalık dönem içinde yakın çevrenizde ve iletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz. Bugün, araba kullanırken veya kısa gezilerinizde beklenmedik etkilere açık olmalısınız.

Balık Burcu: 3 haftalık dönemde para evinize giren venüs size bu alanlarda kıyak geçmeye başlayacak. Bugün ise, parasal konularda beklenmedik fırsatlarla hareket edebilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol edin.