Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; çekici, güçlü, sağlıklı ve hayatı önemseyen bir insansınız. Güçlü bir bünyeniz olduğundan sağlıkla ilgili konularda bir çok kereler şans sizden yana olacak. Kuracağınız önemli ilişkiler hayatınızın 2.döneminde size daha fazla yarar sağlayacak. Bu sene, davranışlarınızı gözden geçirmeniz ve kendinizle ilgili yeni kararlar almanız gerekebilir.

Başımıza Neler Gelecek?

Bu Pazar tüm gün boyunca ay boşlukta bulunacak. Ciddi ve önemli işlerle uğraşmak yerine, bize keyif veren konu ve kişilere yönelmemiz yerinde olabilir. Akşam saat 17:49’da ay burç değiştirerek başak burcuna geçecek. Çoşkulu ve duygusal yönlerimiz, yerini daha sistematik ve mantıklı düşünce sistemine bırakabilir. İşlerimizi bu saatten sonra daha rahat halledebiliriz.

Koç Burcu: Bugün eğlenceli yönlerinizle hareket etmek isterken, zamanınızı boş harcamaya meyilli olacaksınız. Sevdiğiniz insanlara pembe gözlüklerle bakabilirsiniz. Akşam saatlerinde yapılması gerekenlere odaklanacaksınız.

Boğa Burcu: Ailenize ve evinize dair konular ön planda olacak. Sosyal çevreniz bu aralar fazlasıyla aktif ve siz bugün bu aktiflik içinde kolay yorulabilirsiniz, dinlenmek ihtiyacınız yoğun olacak.

İkizler Burcu: Bugün aktif iletişiminizle yakın çevreniz sizin için önemli olacak. Akraba veya kardeşlerinizin ihtiyaçları peşinde koşturabilirsiniz. Duygusal yönden kafa karşıklıkları yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün maddi konular kafanızı kurcalayabilir. Hareketli ve enerjik bir dönemde olacağınız için aktif bir Pazar günü sizi bekliyor olacak. Akşam saatlerinde yakın çevrenizle irtibatınız artacak.

Aslan Burcu: Bugün kendinize vakit ayırmak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için harika bir gün olabilir yalnız  göz önünde olmak ve geride durmak arasında gidip geleceksiniz. Parasal konularda önemli kararlar almayın.

Başak Burcu: Bugün duygusal anlamda ve güne adapte olma konusunda biraz zorluk yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerine doğru enerjiniz yükselecek, bu Pazar sevdiğiniz insana karşı fedakar etkileriniz yüksek olacak.

Terazi Burcu: Sosyal ortamlarınız ve arkadaşlık ilişkileriniz yoğun olacak. Özel hayatınızdaki gelişmeleri onlara aktarmak için sabırsızlanabilirsiniz. Anlatacaklarınız sonradan sizi pişman etmemeli.

Akrep Burcu: Bugün kendinizi göstereceğiniz ve ortaya koyacağınız gayet aktif bir gün olabilir. İş yoğunluklarınız  vaktinizi ailevi konulara ayırmanıza izin vermiyor. Hayatınızdaki karışıklıkları düzene sokmanız gerekecek.

Yay Burcu: Bugün uzak ortamlar ve değişik, farklı konular hayatınızın merkezinde olabilir. Akşam saatlerinde enerjiniz yüksek olacak ve daha görünür ve elle tutulur konularla uğraşmak isteyeceksiniz.

Oğlak Burcu: Bugün ortaklaşa para alanlarınıza kanalize olabilirsiniz. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın para durumuyla ilgili değişik gelişmeler sizi de umutlandırabilir. Akşam saatlerinde rahat enerjiler altında olacaksınız.

Kova Burcu: Bugün özel yaşantınız ve ikili ilişkilerinizin devrede olması, sevdiklerinizle beraber hareket etmenizi sağlayacak. Yakınçevrenizle yapacağınız hızlı ve kısa vadeli planlara odaklanabilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün bir işle uğraşacaksınız, duygusal yönünüzü ortaya koymayı başaracaksınız. Zamanınızı ve enerjinizi boşa harcamamaya ve daha net olmaya çalışın. Akşam saatlerinde özel hayatınıza odaklanacaksınız.