Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; olumlu, aktif, çözümcü, sosyal ve faal bir insansınız. Yaşamınızdaki başarıların çoğu sizin uğraşılarınız sonucu elde edilmiş ve bu hep böyle olacak. Etrafınızda size yardımcı olacak dostlarınızı toplamalı, çevrenizde size zararı dokunacak insanları elemelisiniz. Bu sene, bir gayrimenkul sahibi olabilirsiniz. Duygu iniş çıkışlarınıza dikkat.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay Koç Burcunda dolaşıyor. Beyin sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide Koç burcu baş, beyin, göz, saçları temsil ettiğinden baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu bugünlerde etkili olabilir. Estetik operasyonlardan uzak durmalıyız. Özellikle sporla uğraşanların protein alımını ihmal etmemeleri gerekir. Genel anlamda, duyularımız fazlasıyla hassas olacağından kendimizi huzursuz ve gergin hissedebiliriz.

Koç Burcu: Bu birkaç gün , enerjiniz yerine gelmeye başlayacak. Daha kadersel temalar hayatınızda yer edebilir. Sabırsızlığınız ve yüksek enerjinizi kontrol ederek yolunuzda devam etmeye çalışın.

Boğa Burcu: Bugün, ani ve beklenmedik duygu değişimleriyle, geçmişi anabilir ve bugünle karşılaştırmalar yapabilirsiniz. Özel hayatınızdaki sorumluluklarınız içsel stresinizi arttırabilir.

İkizler Burcu: Sosyal çevreniz ve arkadaşlık ilişkileriniz hızlanmaya başlayacak. Onlara karşı ani ve beklenmedik davranışlar sergilemeye müsait olacaksınız. Gireceğiniz ortamlarda canınız kolay sıkılabilir.

Yengeç Burcu: Kariyer alanlarınızda ani duygusal tepkiler vermeye açık olabilirsiniz. Herşeyi ben bilirim, ben yaparım tavrından bu hafta uzak durmalısınız. Cesaretiniz işinize yaramalı, insanları korkutmamalı.

Aslan Burcu: Aktif yapınızla her yere yetişeceksiniz. Dış ortamlarda bulunan işlerinizi kolay halledeceğiniz bugün, farklı ve değişik bir gün geçirebilirsiniz. Seyahatlerde dikkatsizlik yapmamaya çalışın.

Başak Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda beklenmedik olaylar sizi bekliyor, bir ödeme, borç veya alacak verecek konusu gündeminizi meşgul edebilir ve siz bu konulara farklı tepkiler verebilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün, özel hayatınız veya ortaklaşa işlerinizde duygusal olarak farklı ve değişik tepkiler verebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla davranışlarınız konusunda anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Akrep Burcu: Gün içinde, iş alanlarınızda sıradışı tepkileriniz yüksek olacak. Beraber çalıştığınız insanları farklı kararlar alarak şaşırtabilirsiniz. Sağlığınızda da tansiyonunuz inip çıkabilir.

Yay Burcu: Aşk hayatınızda farklı duygusal davranışlar içine girebilirsiniz. Kolay sinirlenebilir, tepki gösterebilir, aşık olduğunuz insanla bulunacağınız ortamlarda kolay sıkılabilirsiniz. Duygu imiş çıkışlarınız yüksek olacak.

Oğlak Burcu: Bugün, aile ortamlarınızda sıkılganlığınız yüksek olabilir. Bu aralar evinizde vakit geçirmek hoşunuza gitse bile, bugün her zaman yaptığınız işler sizi sıkabilir.

Kova Burcu: Yakın çevre planlarınızda farklı ve sıradışı bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Bir arada olacağınız insanlarla olan ilişkilerinizde onlara karşı sabırsız ve anlayışsız davranmamaya özen gösterin.

Balık Burcu: Maddi konularda sıradışı davranışlarınız olabilir. Farkında olmadan paraya vereceğiniz tepkiler etrafınızı şaşırtacak. Kolay para harcamaya meyilli olacaksınız.