Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; çalışkan, melankolik, ilginç, bilimsel bir insansınız. Yardıma ihtiyacı olan insanlar için çalışmayı seviyorsunuz ve bunu yaptığınızda kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Kararsız ve harekete geçmekte zorlanan  yapınızı dengelemeli ve biraz da kendiniz için bir şeyler yapmalısınız. Bu sene yakın çevrenizden büyük bir yardım görebilirsiniz.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün duygusal olarak sahiplenici yanlarımızla hareket etmeye meyilliyiz. Satürnden alacağımız karşıt açıyla duygusal olarak kolay demoralize olabilir, yaptıklarımızdan suçluluk duyabiliriz. Yaratıcı ve daha anlayışlı bir şekilde olaylara yaklaşmak bu ruh halinden bizi kurtarabilir.

Koç Burcu: Gün içinde, maddi konulara odaklı olacaksınız. Bir para işinizin peşine düşebilirsiniz. Parasal konularda bu bir kaç gün kolay demoralize olmanız mümkün.

Boğa Burcu: Duygusal olarak kendinizi güçlü ve kuvvetli hissedeceksiniz. Bir tek özel hayatınızda bazı duygu tatminsizlikleri yaşayabilirsiniz. Özellikle istekleriniz konusunsa ısrarcı olmaktan kaçınmanız gereken bir hafta.

İkizler Burcu:Birkaç günden beri hızlı akan hayatınızı gözden geçirmek için biraz sakinliğe ihtiyacınız olacak. Yine sağlığınıza bu iki gün dikkat etmelisiniz. İş sorumluluklarınız sizi zorlayabilir.

Yengeç Burcu: İş dışında arkadaşlarınızla bir arada bulunmak rahatlamanız için iyi bir yöntem. Yalnız sadece işiniz için bulunmanız gereken davetler veya sosyal ortamlar varsa bu sizi bir parça da olsa gerebilir.

Aslan Burcu: Bugün, tamamen kendinizi işinize ve toplumsal konulara vereceksiniz. Ev ve aile hayatınızın sorumluluk ve detayları, iş alanlarınızda duygusal olarak kolay demoralize olmanıza neden olabilir.

Başak Burcu: Gezmek, dolaşmak ve daha farklı yerlerde bulunmak bu iki gün ilginizi çekecek. Yakın çevrenizde söz verdiğiniz insanları çok umursamalı ve kendi isteklerinize yönelmelisiniz.

Terazi Burcu: Ortaklaşa para konularınız devrede olacak. Alacak verecek konuları, maddi konularda dengeyi sağlamanız gerektiğinin altını çizmekte. Hayatınızı değiştirecek konu ve kararlar almanız gerekebilir.

Akrep Burcu: Bugün artık tamamen ilginizi özel hayatınıza ve birebir ilişkilerinize vermeniz gerekecek. Sevdiğiniz insanın hayatına göre planlar yapmanız, kendi hayatınızdaki sorumluluklar yüzünden sizi aşağıya çekebilir.

Yay Burcu: Bugün, günlük detay isteyen işleriniz devreye girerken, yaşayacağınız bazı olaylar sizi kolay demoralize edebilir. Sağlığınıza gereken özeni göstermeli ve iş alanlarınızda iniş çıkışlara dikkat etmelisiniz.

Oğlak Burcu: Spor yapmak, aktivitelerde bulunmak, romantizmi arttırmak öne çıkabilir. Ama sosyal ortamlardaki veya arkadaşlarınızın sorumlulukları, tam anlamıyla kendinizi romantizm veya keyfe vermenizi zorlaştırabilir.

Kova Burcu: Aile hayatınızda ve evinizde daha çok vakit harcamak isteyebilirsiniz. İşleriniz yoğun olsa bile aile hayatınıza odaklanmanız sizi kolay aşağıya çekebilir. İşleriniz ve aileniz arasındaki dengeyi iyi sağlamalısınız.

Balık Burcu: Gün içinde, yakın çevrenizle yapacağınız işler veya keyif planlar devreye girebilir. İletişim halinde olacaksınız yalnız zihniniz bazı konuları kafanızda gereğinden fazla büyütebilir.