Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; akıllı, güçlü, kibar, çekici, zevkli, bilgili bir insansınız. Dengeli karakterinizle yaşam boyu istediklerinizi elde edebilirsiniz. Hırslarınız yok ve keyifli ortamlar peşindesiniz. Geçmiş deneyimlerinizden yararlandıkça daha az hata yapacaksınız. Bu sene önemli atılımlarınız için hazırlanmalısınız. Başkalarından göreceğiniz yardımlar yüksek olacak.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay Aslan burcunda dolaşacak.  Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Bedenimizdeki enerjiyi tüketmemiz gerek. Astrolojide Aslan burcu kalp, nabız, sırt ve dolaşım sistemini yönettiğinden bu iki gün o organlarımız inanılmaz hassas olacaktır. Tansiyon ve kalp problemi olanlar ekstra dikkatli olmalılar. Kalp ve nabız etkilendiğinden bu birkaç  gün ameliyat olmamalıyız.

Yengeç Burcu: Bugün, seyahat veya eğitim işlerinizde sosyal çevreniz size destek olabilir. Ya da siz bu alanlarda arkadaşlarınıza destek olabilirsiniz. Maddi konularda cömertliğiniz üzerinizde.

Aslan Burcu: Bugün, iş alanlarınızda diğer insanlardan hem maddi, hem manevi destek almanız zor değil. Yardımsever etkilerin size mükafat olarak döndüğünü görebilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün,  seyahat isteğiniz ve tutkunuz, sevdiğiniz insanla romantik bir gezi planı yapmanıza neden olabilir. Ortaklı işlerinizde yabancı gruplarla anlaşmalar içinde olacaksınız.

Terazi Burcu: İş konularında beraber çalıştığınız insanlara yardımsever etkilerle yaklaşacaksınız. Siz başkalarına yardım ettikçe yeni fırsatlar kapınıza gelecek. Sosyal ilişkilerinizde göz kamaştırıyorsunuz.

Akrep Burcu: Aşk hayatınızda duygusal, romantik ve bir o kadar keyifli etkileriniz olacak. Bu dönem iş hayatınızın gerginliğini ve streslerini bir tek aşk hayatınızla rahatlatabilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün, ailenize karşı yapmak zorunda olacağınız işlerinizi büyük bir yardımseverlik ve istekle yapacaksınız. Dış ortamlarda, farklı yerlerde keyfinizi ikiye katlayabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bugün, yakın çevrenizle işbirliğiniz yoğun olabilir. İnsanlara yardım etmekten mutluluk duyabilirsiniz. Ya da çocuğunuz için yakınçevreniz size yardım edebilir.

Kova Burcu: Gün içinde, aile hayatınıza parasal konularda yardımınız olabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla kısa vadeli, günlük planlarınız devrede olabilir. İş alanlarınıza kafanızı çok takmamaya çalışın.

Balık Burcu: Bugün, yakın çevrenizdeki insanlar size hayatınızla ilgili konularda yardımcı olacaklar. Siz de onlarla iyi bir iletişim halinde olacaksınız. İş alanlarınızda parasal olarak güzel gelişmeler yaşanabilir.