Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; zeki, neşeli, becerikli, bilime önem veren, çalışkan, dürüst bir kişiliğe sahipsiniz. Dostlarınız ve özel hayatınız sizin için çok önemli. Yalnız insanlara hiç sorgulamadan açtığınız gönül kapınız bazı noktalarda sizi zarara uğratabilir. Zeki ve farklı insanlar sizi büyülüyor. Bu yıl, aşk hayatınızda önemli açılımlarınız olabilir.

Başımıza Neler gelecek?

Bugün sabahtan akşam saat 21:25’e kadar ay boşlukta olacak. Ay boşluktayken, işlerimizin karşılığını almak kolay değildir.  O yüzden önemli kararlarımızı, girişim ve işlerimizi başka bir gün yapmakta fayda olabilir. Bu saatten sonra ay balık burcuna geçecek, gece saatlerinde duygusal, romantik ve dalgın etkiler altında olabiliriz. Bize keyif veren oluşumlara yönelmek günümüzü anlamlandırabilir.

Koç Burcu: Arkadaş çevrenizle yapacağınız organiszasyonların parasal alanınıza olumlu yansıması mümkün görünüyor. Gelecek planlarınıza yoğunlaşmanız gerekebilir. Planlarınızı iyi kurmalısınız.

Boğa Burcu: Hayatınızı ve planlarınızı ortaya koyduğunuz bu dönem, iş alanlarınızda kendinizi ortaya koyabilirsiniz.  Hisleriniz bugün yüksek çalışacak ve duygusal dalgalannalar oluşabilir.

İkizler Burcu: Bugün tanımadığınız veya az tanıdığınız insanlardan destek ve yardım görebilirsiniz. Yaratıcılık ve yardıma dayalı işlerinizde şans sizden yana olacak.

Yengeç Burcu: Bugün seyahat, dış ortamlar veya eğitimle ilgili konularda kafanız dalgın ve karışık olabilir. Biraz duygularınızı saklamaya meyilli olabilirsiniz.

Aslan Burcu: Kariyerinizde ve iş ortamlarınızda ilişkileriniz çok iyi olacak, önemli gelişmeler kaydedebilirsiniz. Özel hayatınızda toplum önünde hemen sinirlenmeye müsait olabilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün, kalabalık ortam ve yerlerde, sevdiğiniz insana karşı kafanız karışık olabilir. Bazı şeylerden emin olamayabilir ve bunun sonucunda ne  yapacağınızı bilemeyebilirsiniz.

Terazi Burcu: İş alanlarınızdaki bazı belirsizlikler, gerçek anlamda istediğiniz işin peşinden gitmenizi engelliyor. Bugün eğlenceli ve rahat yönlerinizi daha öne çıkartmanız gerekebilir.

Akrep Burcu: Bugün eviniz ve ailenizle ilgili konularda kendinizi ortaya koymak isteyeceksiniz. Aşk hayatınızdaki belirsizlikler kafanızı kurcalasa bile, gerekenden daha fazla fedakarlıkta bulunmamaya özen gösterin.

Yay Burcu: Bugün yakın çevre ve akrabalarınızla olan iletişiminiz yoğun olacak. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla birbirinizi iyi anlayacaksınız. Akşam saatlerinde evinizle ilgili konular kafanızı kurcalayabilir.

Oğlak Burcu: Bugün gün içinde daha çok maddi konulara odaklanacaksınız. Eğlence hayatınızda ve rahat ortamlarda bugün sahip olduklarınızla yetinemeyebilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün kendi istekleriniz ön planda olacak. Sevdiğiniz insanlarla paylaşımlarınızı arttıracak ve oldukça eğlenceli birgün geçireceksiniz. Parasal konulardaysa daha gerçekçi adımlar atmaya özen gösterin.

Balık Burcu: Hayatınızdaki kararsızlıklar ve belirsizliklerin bugün yakın çevre ilişkilerinizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Biraz geri planda durmayı tercih edebilir, evinizde vakit geçirmek arzusunda olabilirsiniz.