Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; sabırsız, tatlı, hayal gücü zengin, aktif,edebi bir kişiliğe sahipsiniz. Hayatta istediğiniz bir şey olmadığında aksiliğiniz ve sabırsızlığınız artıyor. Çok hareketli bir zekanız var, aklınız çok hızlı çalışıyor. Bu sene, keyifli ve sanatsal yönleriniz öne çıkmaya başlayacak. Güzel projelerde yer alabilirsiniz.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay Balık Burcunda olacak. Salgı sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide Balık burçları, ayakları, ayak parmaklarını ve mukus salgısını temsil eder. O yüzden mümkün olduğunca bu organlarımızı işin içine alacak ameliyat ve operasyonlardan uzak durmalıyız. Duygusal olacağımız şu bir kaç gün, partnerimizle vakit geçirmek, insanları anlamak, sevmek, empati kurmak ön plana çıkabilir.

Koç Burcu: Sahip olduğunuz herşeyin aslında maneviyatınızla bağlantısı var ve siz sahip olduklarınızı paylaşmayı da biliyorsunuz. Duygusal olarak geçmişe dönüşleriniz bugün fazla olabilir.

Boğa Burcu: Arkadaşlarınız, eşiniz, dostunuzla sosyal ortamlarda keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İnsanlar hayatınızla ilgili konularda size yardımcı olmak isteyebilirler. Gerçekçilikten uzaklaşmayın.

İkizler Burcu: Bugün, yaratıcılığınız iş alanlarınıza olumlu yansırken, kafanızdaki planlarınızı uzun vadeli devreye sokabilirsiniz. İş bitirici yapınız bugün devrede olabilir.

Yengeç Burcu: Bu cumartesi, arkadaşlarınızla kafanızda yaptığınız her tür planları devreye sokabilirsiniz. Grupsal enerjiler içinde daha rahat olduğunuz bir dönemdesiniz. İşlerinizi yalnız halletmeyin.

Aslan Burcu: Bugün, başkalarından alacağınız yardımsever etkilerle kafanızdaki planları şekillendirebilirsiniz. Bu dönem başkalarına yardım etmek her anlamda ruhunuza iyi gelebilir.

Başak Burcu: Özel hayatınızda güzel ve istediğiniz bir seyahat gündeme gelebilir veya siz uzak çevrenizde bulunan insanlarla iş birliği içinde olabilirsiniz. Sevdiğinize karşı şefkat dolu olacaksınız.

Terazi Burcu: Bu Cumartesi, iş hayatınızda parasal konularda fedakar etkileriniz devrede olurken, gerçekçi olmaya özen gösterin. İş alanlarınızda dağılma etkisine karşı dikkatli olun.

Akrep Burcu: Gün içinde, romantik etkileşimlerin özlemiyle, özel hayatınızda biraz hayalci davranmanız söz konusu olabilir. Kendinizi eğlenceli konu ve olaylara kolay kaptırabilirsiniz.

Yay Burcu: Bu cumartesi, ailenize yardım etmek konusunda istekli olacaksınız, yapılması gereken işleriniz vaktinizi alabilir. Hayatın yönetemediğiniz yanlarına karşı ciddi yaklaşımlarınız olabilir.

Oğlak Burcu: Yakın çevreniz, akraba veya kardeşlerinizle eğlenceli programlar devrede olurken, eğlenceli ve aktif bir gün içinde olabilirsiniz. Kafanız iletişiminizde dalgın ve hayalperest olabilir.

Kova Burcu: Bugün, ailenize karşı cömert olabilirsiniz. Özellikle parasal olarak onlara yardım etmek isteyeceksiniz. Bu yardımı yaparken veya harcamalarda bulunurken hayalperest ve fazla dağınık olmayın.

Balık Burcu: Bu cumartesi, yakın çevrenizdeki insanlar yaratıcılığınızı arttırabilir. Kendi istekleriniz devrede olurken, dağınık etkilere karşı dikkatli olun. Diğer insanlara karşı şefkatiniz yüksek olacak.