Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; iş hayatınızda girişkenliğiniz ve dikkatli tavırlarınız size her zaman yol gösterecek. Kısa zamanda istediğiniz gibi hareket etmeyi öğrenecek ve başarı kazanacaksınız. Zor ilişkilerden uzak durmalısınız. Bu sene, fikirsel olarak olumsuz olmamaya çalışın. Onun dışında grupsal olarak güzel işler peşinde olacaksınız.

Başımıza Neler Gelecek?

Bu Pazar gökyüzünde oluşan merkür- satürn karşıtlığıyla, düşüncelerimiz negatif olabilir, hayatı daha karamsar bir şekilde algılayabiliriz. Sevdiklerimizle anlaşmakta ve iletişim içinde olmakta zorlanabiliriz. Grupsal etkinliklerde daha rahat etkiler altında olacağız. Özellikle gün içinde abartıdan kaçınalım.

Koç Burcu: Bu Pazar, hayatı gözlemlemek ve geri planda durmak, belki de dinlenmek arzusunda olacaksınız. Maddi konularda ve sahip olduğunuz şerlerde olumsuz bakış açısını yenmeye çalışın.

Boğa Burcu: Bugün, arkadaşlarınızın isteğine göre hareket etmek öne çıkabilir. Pazar günü özel hayatınızda olumsuz düşünce tarzı öne çıkmaya başlayacak. Yanınızda olan kişilerin sizi engellediğini düşünebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bu Pazar göz önünde olacağınız ortamlarda veya çalışıyorsanız iş alanlarınızda negatif etkilere dikkat edin. Sağlığınızda da zorlanmalar oluşabilir. Olayları hafife almayı denemelisiniz.

Yengeç Burcu: Bu pazar, geleceğiniz için olumsuz düşünce yapısından uzaklaşın. Biraz zorlanabilirsiniz. Özellikle sosyal ortamlarda bazı konuşmalar veya görüşmeler sizi mutsuz kılabilir.

Aslan Burcu: Bir kaç gün boyunca, iş ve aileniz arasında karamsar ve negatif etkilerden uzak durmalısınız. Bazı konuşmalar canınızı sıkabilir. Ortaklaşa para alanlarınızda abartıdan uzakdurun.

Başak Burcu: Düşüncelerinizde karamsarlık ve negatiflik oluşabilir. Bazı düşüncelerinizin onaylanmadığı hissine kapılabilirsiniz. Geleceğinize yönelik planlarınız için karamsarlıktan uzak durun.

Terazi Burcu: Pazar günü, parasal konularda negatif ve olumsuz düşünceler içinde olabilirsiniz. Bazı konuşmalar ve alacak verecek dengesindeki bozulmalar sizi zorlayabilir. Olayları oluruna bırakmalısınız.

Akrep Burcu: Özel hayatınızda yapacağınız konuşmalar sizi zorlayabilir. Negatif düşüncelerden, yorumlardan uzak durun.  Ortaklaşa iş yaptığınız kişilerle olan paylaşımlarınız yüksek olabilir.

Yay Burcu: Bu pazar, sağlığınızı duyacağınız bazı şeyler karşısında zorlamayın. Sağlıkla ilgili konularda negatif ve olumsuz davranışlardan uzak durun. Ailenizle bir arada olmak size iyi gelecek.

Oğlak Burcu: Bugün, aşk hayatınızda olumsuzluklara dikkat edin canınız kolay sıkılabilir. Özel hayatınızdaki bazı konuşmaları gözünüzde büyütebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz artacak.

Kova Burcu: Bu pazar, ailevi konularda moraliniz kolay bozulabilir. Bazı konuşmalar sizi aşağıya çekmesin, negatif düşüncelerden uzak durun. Maddi konularda  abartıdan uzak durun.

Balık Burcu: Pazar günü, düşünsel olarak kolay etkilenmelere açıksınız. Duyacaklarınız veya konuştuklarınız sizi çabuk aşağıya çekebilir. Geleceğinizi şekillendirirken karamsar ve negatif olmamaya çalışın.