Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; rahat bir mizaca sahipsiniz. Güçlü dost ve arkadaşlarınız sayesinde şansınız hep açık olacak. Bu sene, normalden daha fazla kendinizi şanslı ve özgür hissedebilirsiniz. Ele alacağınız projelerde güzel ve etkili gelişmeler yaşanabilir. Bu sene, ortaklaşa para konularında dikkatli olmayı ihmal etmeyin.

Haftaya Bakış

Haftaya ay koç burcunda hızlı, agresif ve öncü niteliklerle başlayabiliriz.  Huzursuz tavırlarımız ön planda olabilir. Salı günü, olayarın derinine inmek ve çözüm üretmek için güzel bir gün. Çarşamba günü, hırsımızı işimize kanalize edebilirsek düşündüklerimiz için rahat hareket edebiliriz. Perşembe günü venüs ikizler burcuna geçecek. İlişkilerimizde ikilik, yüzeysellik öne çıkabilir. Cuma günü saat 03:28 te boğa burcunda güneş tutulması yaşanacak. Cumartesi günü ise, konuşma ve görüşmelerimizi hızlandırabiliriz.

Koç Burcu: Bugün duygusal anlamda duygu değişkenlikleriniz fazla olacak. Canınız kolay sıkılabilir ve verdiğiniz tepkilerle çevrenizdekileri şaşkına uğratabilirsiniz. Etrafınızda herşey size yavaş gelebilir.

Boğa Burcu: Kendinizi daha tam anlamıyla canlı hissedemiyorsunuz, hele bu haftasonu kafanızın içindeki konular ve hayal dünyanız fazlasıyla aktif olacak. Bazı insanlar davranışlarıyla sizi şaşırtabilirler.

İkizler Burcu: Bugün sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızla bir aradayken, farklı ve değişik duygusal tepkiler verebilirsiniz. Normal ve rutin olan herşeyden kolay sıkılacaksınız.

Yengeç Burcu: Çalışsanız da, çalışmasanız da bugün göz önünde olmak, insan arasına karışmak isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınız duygusal anlamda sizi zorladığından, biraz rahatlamaya ihtiyacınız olacak.

Aslan Burcu: Bugün dış ortamlarda ve daha az iletişim halinde olduğunuz insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Geziler, seyahatler, farklı ortam ve yerlerde bulunmak sıkılganlığınızı yenmenize yardımcı olabilir.

Başak Burcu: Bugün kendinizi gözlemleyebilir, duygu değişimlerini her zamankinden daha fazla yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle ortaklaşa para konularında iyi anlaşacaksınız.

Terazi Burcu: Bugün sevdiğiniz insanla farklı planlarınız devreye girebilir veya onun tavırlarında farklılık hissedebilirsiniz. Eğer ortaklı bir işiniz varsa, bugün beraber hareket etmeye özen gösterin.

Akrep Burcu: Bugün çalışıyorsanız işinizi yapmaktan gocunmayacaksınız. İş ilişkilerinizde sağlam adımlar atabilirsiniz. Çalışma yoğunluklarınız nedeniyle, duygusal hayatınızda dengeyi bu aralar kurmanız zor gibi gözüküyor.

Yay Burcu: Bugün birden fazla organizasyon yaparak gününüzü doldurabilirsiniz. Herşeyi aynı anda yapma isteğiniz yoğun olabilir. Yarışmacı ve girişken taraflarınız ön planda olacak.

Oğlak Burcu: Bugün, ailenize karşı inatlaşmalardan kaçının. Yaptıklarınızla ailenizi ve sizi sevenleri şaşırtabilirsiniz. Aklınıza gelen iş olumsuzlukları zaman zaman da olsa keyfinizi kaçırabilir.

Kova Burcu: Bugün iletişime yönelik alanlarınız devrede olacak. Yakın çevrenizdeki insanlarla, farklı iletişiminiz hoşunuza gidebilir. Sevdikleriniz için ürettiğiniz endişelerinizi bir kenara bırakın.

Balık Burcu: Herşeyi maddi açıdan karşılaştırdığınız ve sorguladığınız
bu süreçte bugün, başkalarının söylediklerine kulak vermekten çok, kendi fikirlerinize güvenmeli ve buna göre yaşamalısınız.