Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; duyarlı, tutkulu, özgür, ileriyi gören ve ne istediğini bilen bir kişiliğe sahipsiniz. Küçük yaşlardan beri ne olmak ve ne yapmak istediğinizi biliyorsunuz. Bu da kariyerinizi rahat şekillendirmenize neden olmuş. Özel hayatınızda karşı cinsten kolay etkileniyorsunuz ve özgürlüğünüze düşkünsünüz. Bu sene, özel hayatınızda bazı olaylar yaşayabilirsiniz. Gerçekçiliği elden bırakmayın.

Haftaya Bakış

Haftaya ay ikizler burcunda ve boşlukta olarak başlıyoruz. Önemli işlerimizi öğleden sonraya bırakmakta fayda var. Yine bu Pazartesi etkili olan venüs- neptün karesi, özel ilişkilerimizde veya paraya dayalı işlerimizde bazı hayalkırıklıkları ve aldanmalara sebep olabilir. Şartları gerçekçi tutmakta fayda var. Çarşamba günü merkür ikizler burcuna geçecek ve iletişimimizde rahatlayacağımız bir döneme giriş yapacağız. Haftasonuna denk gelen anlaşmalarımız veya görüşmelerimiz varsa acele etmeden, yanılgıların olacağını unutmadan harekete geçmeye çalışalım.

Koç Burcu: Ailevi olayların öne çıkacağı bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Sevdiklerinize karşı korumacı tavırlarınız ön planda olabilir. İletişime, satışa veya pazarlamaya dayalı işlerinizde hayalkırıklıklarına dikkat etmelisiniz.

Boğa Burcu: Maddi konularla başlayan gününüz öğleden sonra iletişiminizi hızlandıracak. Bu birkaç gün boyunca arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizdeki olayların parasal konularda sizi yanıltmasına izin vermeyin.

İkizler Burcu: Bugün itibarıyla maddi konulara odaklı birkaç gün geçirebilirsiniz. Yaptığınız işlerde sahip olduklarınızın değerini bileceksiniz. İş alanındaki net olmayan koşullar, kişisel ilişkilerinizde sizi yanıltabilir.

Yengeç Burcu: Sabah saatlerinde isteksiz başlayan gününüz, öğleden sonra hızlanacak, keyifli haberler alabilirsiniz. Medya, ticaret veya yabancı ortaklı işlerinizde ve ilişkilerinizde bazı yanılgılar ve aldanmalar oluşabilir.

Aslan Burcu: Bu bir kaç gün önemli işlerden uzak durmanız yerinde olabilir. Parasal konularda çevrenizin veya arkadaşlarınızın sizi yanlış yönlendirmesi söz konusu olabilir. İlişkilerinize dikkat edin.

Başak Burcu: Sosyal ortamlar ve arkadaşlık ilişkileriniz devrede olarak haftaya giriş yapacaksınız. İş ilişkileriniz konusunda hayatınızın paylaştığınız insanın sizi yanlış yönlendirmesine dikkat edin.

Terazi Burcu: Haftaya iş ve kariyer alanlarınızda kendinizi göstererek başlayacaksınız. İş alanlarınızdaki belirsizlikler, yabancılarla yapacağınız işlerde yanlış adımlar atmanıza neden olabilir. Hayalkırıklıklarına dikkat.

Akrep Burcu: Kafanızın bazı konularda karışık olması ve önünüzü görememeniz, ortaklaşa para alanlarınızda bazı zorlanmalara neden olabilir. Bu hafta kredi almayın veya Borsada yatırım yapmamaya çalışın.

Yay Burcu: Ödemeleriniz devrede olarak haftaya giriş yapabilirsiniz. Özel hayatınızda bazı hayalkırıklıkları veya sorunlar görülebilir. Taşınma alanlarınızda veya ortaklı işlerinizde yanılgılar oluşabilir.

Oğlak Burcu: Haftaya ortaklı işleriniz devrede olarak başlayacaksınız. Yakın çevrenizdeki yanıltıcı durumlar iş ilişkilerinizde bazı aldanmalara neden olabilir. Şartlar konusunda gözünüzü dört açın.

Kova Burcu: Tamamlamanız gereken günlük işleriniz devrede olacak. Bugün borsada yatırım yapıyorsanız risk almaktan kaçının ve şartların yanıltıcı olabileceğini bilin. Aşk hayatınızda bazı sorunlar oluşabilir.

Balık Burcu: Kişisel kafa karışıklıkları ve yönünüzün net olmaması en çok ailevi ilişkilerinizde sorun çıkartabilir. Bu hafta emlak alım, satım gibi işleriniz varsa yanıltıcı etkilere karşı dikkatli olmalısınız.