Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; anlayışlı, alçakgönüllü, insanları seven, başarılı, kolay tatmin sağlayan, onurlu bir kişiliğiniz var. Oldukça şanslısınız ve bu şansınızı hayatınız boyunca ihtiyacı olan insanlar için kullanacaksınız. Değişik yerler görme, suya yakın yerlerde yaşama ve deniz yolculukları yapma ihtimaliniz çok yüksek. Bu sene, şansınız bir çok açıdan yüksek olacak. Kilo alımına dikkat edin.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay Yengeç burcunda dolaşacak. Yengeç burcu, astrolojide göğüs ve mideyi, mide boşluğundaki organları temsil eder. Ay bu burçta dolaşırken bu organlarımızı hassaslaştırdığından acil olmadıkça operasyonlardan bu tarihler arası kaçınmakta fayda var. Sigara ve içkiden kaçınmalı,tüketiyorsak az kullanmaya gayret göstermeliyiz.

Koç Burcu: Bugün, tamamen ailevi olaylar çevrenizde yer edecek. Güvenliğinizle ilgili konuları önemseyeceksiniz. Maddi konularda yapmanız gerekenler bu aralar kafanızı odukça kurcalıyor.

Boğa Burcu: Bugün, yakın çevrenizle olan bağlantılarınız devrede olurken, çevrenizdeki insanları korumak ve onlara adeta kol kanat germek gibi etkiler içinde olabilirsiniz. Düşünceleriniz gel gitli.

İkizler Burcu: Birkaç gün boyunca, maddi konularda anaç ve herkesi kollayan taraflarınızı ön plana çıkartabilirsiniz. Enerjinizi hala tam anlamıyla ortaya koyamıyorsunuz, kendinizi çok zorlamayın.

Yengeç Burcu: Gün içinde, kendi isteklerinizi devreye sokacaksınız. Hızlı akan bir sosyal çevre ağınız ama bir yandan da daha geri planda durmak ve sosyal açıdan dinlenmek istediğiniz bir dönem içinde olmanız sizi zorluyor.

Aslan Burcu: Kariyer hayatınızın hızlandığı bu dönem, kendi ruhunuza vakit ayırmak derdinde olabilirsiniz. İş alanlarınızda bazı sürtüşmelerin sizi hemen aşağıya çekmesine izin vermeyin.

Başak Burcu: Sosyal ortamlarınız aktif olacak, arkadaşlarınızla buluşacak veya enerjinizi grupsal ortamlarda harcayacaksınız. Gireceğiniz ortamlar veya katılacağınız yerler, özel hayatınızda bazı anlaşmazlıklara neden olabilir.

Terazi Burcu: İş alanlarınızın yoğunluğu fazla olabilir. Temponuzun giderek arttığını göreceksiniz. Toplumsal konulara ilginiz artabilir. İş ilişkilerinizde başkalarından istediğiniz desteği ve yardımı alabilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün, seyahate veya ticarete dayalı işlerinizde kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Bazı konularda düşünceleriniz sizi zorlayabilir. Bu aralar olaylara daha geniş bir açıdan bakmaya ihtiyacınız var.

Yay Burcu: Ortaklaşa para alanlarınız, ödemeler, bütçe hesaplamalarınız devrede olabilir. Daha çok düşüncelerinizi kendinize saklayacak ve hayata değişik bir açıdan bakarak yaklaşacaksınız.

Oğlak Burcu: Ortaklı işlerinizde ortağınızın şartlarına göre hareket edebilirsiniz. Ya da özel hayatınızda sevdiğiniz insanın istekleri ön planda olacak. Sevdiğinizle fikirsel takışmalara dikkat edin.

Kova Burcu: Bugün, tamamlanması ve bitirilmesi gereken işlerinizin üzerine eğilebilirsiniz. Yine sağlığınızla, beslenme düzeninizle ilgili konularda bu birkaç gün gündeminizde olabilir.

Balık Burcu: Bu birkaç gün, yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerinizle ilgileneceksiniz. Yine eğlence, spora dayalı aktiviteler içinde olabilirsiniz. Harcamalarınız gün içinde sizi sinirlendirebilir.