Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; çevrenizde güzel ve hoş olan herşeyden fazlasıyla etkileniyorsunuz. Bir amacınız olduğunda gerçekleşmesi için elenizden geleni yapanlardansınız. Bu yüzden hayatınızda ne istediğinizi belirledikten sonra sabır ve azimle  başarı sizin olacak. Bu sene, kendinizi geliştirmek için uygun koşulları bulacaksınız. Aile hayatınıza daha fazla önem vermeniz gerekebilir.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün öğlen saatlerinde kendimizi agresif ve sinirli bulabiliriz. Vereceğimiz duygusal tepkilere dikkat edelim ve ani çıkışlardan kaçınalım. Öğleden sonra mantığımız ve duygularımız arasında bocalayabilir, karşı cinsle anlaşmakta zorlanabiliriz. Akşam saatlerinde keyfimiz yerine gelecek ve bize mutluluk veren konu, kişi ve olaylara doğru çekilebiliriz.

Koç Burcu: Bir arada olduğunuz veya flört ettiğiniz insanla aynı dilden konuşuyorsunuz. Bugün, eğlenceye düşkünlüğünüz artabilir. Para harcamalarınız sizi sinirlendirebilir.

Boğa Burcu: Ev ve aile hayatınız sizin için önemli olacak. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Dışarıda olmak veya evinizde bulunmak arasında kalabilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün, iletişiminiz yüksek olacak. Akraba veya kardeşlerinizle beraber kısa vadeli planlar yapabilir ve kendinizi mutlu görebilirsiniz. Beklenmedik olaylar sizi sinirlendirebilir.

Yengeç Burcu: Bugüne parasal konulara yönelik işlerinizle başlayabilirsiniz. Her ne kadar bu aralar isteksiz olsanız da, bugün gerek özel hayatınız, gerekse işleriniz için harekete geçeceksiniz.

Aslan Burcu: Güne, kendi isteklerinize odaklanarak başlayacaksınız. Sosyal çevrenizin bu dönem aktif olması bir oraya, bir buraya koşturmanıza neden oluyor. Göz önünde olacağınız ortamlarda sinirlerinizi sağlam tutun.

Başak Burcu: Derin düşünceler, yalnız kalma arzusu veya düşüncelerinizi insanlardan gizleme isteğiniz yoğun olabilir. İşlrinizde, hepsinin altından kalkmayı başaracaksınız.

Terazi Burcu: Bugün yalnız kalmayacak ve gruplarla hareket etmekten keyif alacaksınız. Hayatınıza dair yönlenmeniz gereken konularda arkadaşlarınız size yardımcı olacaklar. Seyahatleriniz artmaya başlıyor.

Akrep Burcu: Bugüne göz önünde olacağınız konularla, çalışıyorsanız iş konularına odaklı bir şekilde başlayacaksınız. Daha önceden yaptığınız yardımların karşılığını iş alanlarınızda göreceksiniz.

Yay Burcu: Daha az tanıdığınız insanlarla bir araya gelerek ve dış ortamlarda bulunarak hareket edebilirsiniz.. Bugün iş alanlarınızda kolay sinirlenmelere açık bir gün olabilir.

Oğlak Burcu: Bugün ortaklaşa para konularınız devrede olacak. Sevdiğiniz insanla parasal durumunuzu gözden geçirerek hareket edebilirsiniz. Aşk hayatınıza veya eğlenceye yönelik alışverişler gündeme gelebilir.

Kova Burcu: Aşka, eğlenceye veya spor faaliyetlerine olan düşkünlüğünüz yüksek olabilir. Sevdiğiniz insana karşı sabırsız ve anlayışsız tutumları geride bırakmalısınız. Keyfinize artacak.

Balık Burcu: Bugün yapılması gerekenler öne geçebilir. Özellikle ev ve aile hayatınıza dair yeni düzenlemeler ve kararlar almaya müsait olabilirsiniz. Akraba veya kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde sinirlenmeler olabilir.