Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; tartışmacı, girişken birisiniz ve  güçlü bir bünyeye sahipsiniz. Tatlı diliniz ve sevimliliğinizle anlaşamayacağınız  insan yok. Özel yaşantınızda didişmeyi seviyorsunuz ama bu size ayrı bir özellik katıyor. Bu sene, kariyer alanlarınızı, sosyal çevrenizi genişletmek için kullanabilirsiniz. İşlerinizin önceliklerini gözden geçirmelisiniz.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay Başak’ta dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Astroloji’de Başak burcu sinir ağı, mide ve bağırsakları temsil ettiğinden bu organlarımızı fazla yıpratmamalı, ağır yiyeceklerden uzak durmalıyız. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir.
İlişkilerimiz mesafeli olabilir, sessizlik, çok düşünüp az konuşma eğiliminde olabilir, özel işlerimiz üzerine eğilebiliriz.

Koç Burcu: Bugün yakın çevre iletişiminizde tutarsızlıklarınız olabilir. Gün içinde yaşayacağınız bazı stresler sonucunda mideniz veya sağlığınız hassaslaşabilir. Çalışmalarınızda hızlı ve çabuk hareket edeceksiniz.

Boğa Burcu: Bugün harcamalarınızda bazı tutarsızlıklarınız olabilir. Kendinizi rahat bırakabilirseniz, aşık olduğunuz kişiyle canlı, farklı ve güzel bir gün sizi bekliyor olacak.

İkizler Burcu: Bugün kafanızı kurcalayan ayrıntılar ve aile hayatınız üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Hayatınıza karşı alacağınız kararlarda, ailenizden istediğiniz desteği bugün göremeyebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün iletişiminiz ön planda olacak. Kafanızda kurduğunuz veya büyüttüğünüz şeyleri çevrenizdekiler bilmeyebilir, bu yüzden herkesten anlayış beklememelisiniz. Başkalarına yardım etme isteğiniz yüksek.

Aslan Burcu: Sosyal çevrenizde veya arkadaş ortamınızda parasal konularda tahminleriniz iyi olmayabilir, bu da sizi gereksiz masrafa  sokabilir. Maddi konularda aceleci kararlar vermeyin.

Başak Burcu: İnsanlarla bugün bazı konularda aynı fikirlerde olmayabilirsiniz. İnsanları eleştirmeden önce etraflıca düşünmekte fayda var. Hızlanan iş alanlarınız size yeni kapılar aralayabilir.

Terazi Burcu: Özellikle tanımadığınız ortam ve yerlerde tedirginliğiniz fazla olabilir. Bugün mümkünse, tanımadığınız veya daha az samimi olduğunuz insanlara değil, evinize ve ailenize karşı enerjinizi akıtın.

Akrep Burcu: Bugün sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızın yanında kendinizi ifade ederken, aceleci ve hızlı olabilirsiniz. Ortaklaşa para konularında tahmin yapmaktan ve buna göre hareket etmekten kaçının.

Yay Burcu: Bugün kendinizi göstereceğiniz yerlerde bir arada olacağınız kişilerle anlaşmanız zorlaşabilir. Herşeyin mükemmel ve doğru olmasına takılı olabilirsiniz. Parasal konularda duygusal olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

Oğlak Burcu: Hayatınıza karşı güzel destekler ve yardımlar göreceğiniz bir gün olacak. Farklı ve değişik ortamlarda ani ve sinirli hareket edebilirsiniz. Kafanız bu aralar hep iş alanlarınızdaki çözümlerde.

Kova Burcu: Aşk hayatınızdaki bazı konuşmalar, gün içinde kafanıza takılabilir. Sevdiğiniz insanla aynı fikirde olmasanız bile çok üstüne gitmemeye çalışın. Aileniz ve sevdiklerinizin yanında kendinizi mutlu hissedeceksiniz.

Balık Burcu: Bugün özel hayatınız daha fazla vaktinizi alabilir. Sevdiğiniz insanla eviniz konusunda bazı düşünceleriniz aynı olmayabilir. Sevdiğiniz arkadaşlarınızdan bugün hayatınıza dair güzel destekler göreceksiniz.