Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; sosyal ortamlarda çekiciliğiniz çok yüksek. Güçlü çevre ve arkadaşlarınızla yaşamda istediğiniz başarıyı yakalamanız çok kolay. Sanatla uğraşan bir aileye sahip olabilirsiniz. Ayrıca hitap  yeteneğiniz güçlü olduğundan konuşmayla ilgili işler tam size göre. Bu sene, satış, reklam, pazarlama, iletişim işlerinizden şans sağlayabilirsiniz. Kısa gezileriniz olacak.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün düşündüklerimiz ve hissettiklerimiz arasında bir bağ olmayabilir. Tüm gün boyunca ay boşlukta olacağından atacağımız önemli adımlardan çok da kalıcı ve önemli sonuçlar beklemek doğru değil. Ayrıca Bugün ve yarın ay kapanıyor, kadersel etkiler altında olacağız. İşlerimizi tamamlamak için uygun ama yeni başlangıçlar için 08 hazirandaki yeniayı beklememiz daha doğru olacak.

Koç Burcu: Ayaklarınız yere sağlam basabilir. Parasal konularda nasıl davranmanız gerektiğini bilerek hareket edeceksiniz. İş hayatınızdaki uğraşılarınız maddi yönden sizi tatmin edecek

Boğa Burcu: Bugün, sizi harekete geçirecek konu ve olaylara odaklanabilirsiniz. Canınız çok önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Yakın çevrenizle iletişiminizi arttıracak ve onlarla konuşmalar yapacaksınız.

İkizler Burcu: Bugün hızlı akan hayat trafiğiniz, duygularınızdaki sessizlik ve yalnızlık hissiyle örtüşmeyebilir. Siz yine de etrafınıza çok fazla ruh halinizi çaktırmamaya çalışacaksınız.

Yengeç Burcu: Katılacağınız bir organizasyon veya davet yakın çevre iletişiminizi hızlandırabilir. Uzun zamandır görmediğiniz insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Bazen herşey size çok anlamsız geliyor.

Aslan Burcu: Yaratıcılığınız yüksek ve kafanızdaki planları anlatmak, paylaşmak isteyebilirsiniz. Yalnızlık ve sosyallik arasında gidip gelirken, başkalarının size müdahale etmesine izin vermeyin.

Başak Burcu: Bugün, keyfinizi ön plana çıkaracak ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak, farklı ortamlarda yer almak sizi daha mutlu edebilir. Seyahat planlarınız sizi heyecanlandırabilir.

Terazi Burcu: Bugün ister seyahatte olun, ister dış ortamlarda, karşılaşacağınız bazı olaylar size hayatınızı sorgulatabilir. Bunu olumsuz olarak algılamayın ve yaşadığınız dönüşümleri şöyle bir gözden geçirin.

Akrep Burcu: Bugün özelinize ait ilişkilerinizde, toplumun kabul ettiğinin dışında davranmak isteyebilirsiniz. Değişimi kolay karşılamamanıza rağmen, rutinin dışında bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

Yay Burcu: Özel hayatınızda rahat etkiler altındayken, iş konularında tamamlamanız gerekenler öne çıkabilir. İşle uğraşmayacaksanız bile günlük rutin işleriniz devreye girebilir.

Oğlak Burcu: Aşk hayatınızdan, kendi kişisel hayatınıza olumlu etkiler alıyorsunuz. Bu da sevdiğiniz insanın sizi bir çok konuda desteklediği anlamına geliyor. İş alanlarınızdaki yoğunluklar henüz azalmış değil.

Kova Burcu: Ev ve aile hayatınızda keyif ve yapılanma ön planda olacak. Evde vakit harcamasanız bile, bulunacağınız ortamlar samimi ve toplum önü olmayabilir. Biraz vücudunuzu çalıştırmanız gerekiyor, spor yapmaya çalışın.

Balık Burcu: Bugün yakın çevrenizdeki insanlarla sosyal ortamlarda bulunabilir ve ortaklaşa vakit geçirebilirsiniz. Özel hayatınıza harcadığınız enerjinizi artık biraz işlerinize harcamalısınız.