Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız, seyahat etmeyi çok seviyorsunuz.Yararlı ve başarılı dostlarınız sayesinde uğraştığınız alanda başarı kazanacaksınız. Çabuk hereket eden yönünüz, sabırsızlığa ve aceleciliğe sebep olabilir. Bu sene, oldukça şanslı bir yıl sizleri bekliyor. İstediğiniz projeleri hayata geçirmek için kolları sıvayabilirsiniz ama gerçekçilikten uzaklaşmayın.

Haftaya Bakış

Haftaya ay yengeç burcundayken başlıyoruz. Aile, yuva, vatan, güvenlik gibi konular ön planda olacak. Çarşamba günü, ilişkilerimizde manipüle edici, yönlendirici etkilere dikkat etmeliyiz. Kıskançlık, sahiplenme gibi duygulara dikkat edelim. Perşembe günü oluşan venüs- uranüs karesiyle, ilişkilerimizde koparıcı etkiler söz konusu olabilir.

Koç Burcu: Haftaya ailevi konu ve olaylara daha fazla odaklı olarak başlayacaksınız. Hayatınızdaki değişimlerin davranışlarınıza yansıması söz konusu olabilir. Esnek olmaya çalışın.

Boğa Burcu: İletişime yönelik iş ve olaylarda sağduyulu, mantıklı yaklaşımlar söz konusu olabilir. Düşüncelerinizde herşeyin derinine inmek isteyeceksiniz. Beklenmedik olaylar karşısında tepkileriniz önemli.

İkizler Burcu: Bugün konulara bakış açınızda sahiplenici ve güven ihtiyacınız yüksek olarak hareket edebilirsiniz. Maddi konularda düşüncelerinizi ve hislerinizi iyi analiz edebileceksiniz.

Yengeç Burcu: Enerjinizi iyi kullanmanız ve yüksek tutmanız gereken bu dönemde, duygusal olarak kendinizi yapılandırabilirsiniz. Kendi istekleriniz ve yapacaklarınız konusunda başkalarından emir almak zor gelebilir.

Aslan Burcu: Yalnızlığa veya sessizliğe önem vereceğiniz bu haftabaşı, yaşadığınız olayları analiz etmek ve gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Başkalarını, düşünmek ve yardım etmek isteyeceksiniz.

Başak Burcu: Sosyal çevrenizle veya arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalar ve görüşmeler devrede olabilir. İş alanlarınızda fikirsel olarak kendinizi ortaya koymak önemli olacak. Özel hayatınızı ihmal etmeyin.

Terazi Burcu: İş ortamlarınızdaki ilişkileriniz barışçıl, sevgidolu ve bir o kadar da mantık çerçevesinde yürüyebilir. Uzak ortamlardan alacağınız haberler sizi harekete geçirecek. Aile ortamlarınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın.

Akrep Burcu: Uzak ortamlarda, dış kaynaklara bağlı işlerinizde duygusal olarak kendinizi iyi hissedecek ve doğru ifade edeceksiniz. Bazı konuların kafanıza takılma etkisine karşı dikkatli olmalısınız.

Yay Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızdaki konulara veya işlere bakış açınız bugün sizi mutlu kılabilir. Para dengenizi iyi oturtmanız gerekecek. Sezgileriniz giderek güçleniyor ve bu sezgilerinizi her konuda kullanmalısınız.

Oğlak Burcu: Özel ilişkilerinizde veya ortaklaşa iş alanlarınızda bu haftabaşı, mantıklı ve bir yandan da sevgidolu yaklaşımlarınız ön planda olabilir. Olaylara anlayışla yaklaşacaksınız. Ailenize karşı aynı anlayışı göstermeniz gerekecek.

Kova Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda doğru iletişim ve ilişkilerle ilerleyecek, yaratıcılığınızın karşılığını rahatlıkla alabileceksiniz. Yakın çevre iletişiminizde ani tavırlardan kaçınmalı, iş alanlarınızda kalıcı sonuçlara odaklanmalısınız.

Balık Burcu: Sevdiğiniz insana karşı yaklaşımını sevgidolu, keyifli olabilir. Bugün duygularınızı iyi analiz edebileceksiniz. Arkadaşlarınızla olan iletişiminizde güş savaşlarından kaçının.