Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız, sezgi gücü yüksek, zeki bir insansınız. Konsantrasyonunuz çok yüksek ve amaçlarınız doğrultusunda hareket etmesini iyi beceriyorsunuz. Hırslı ve sorumluluk sahibi yönlerinizle iş hayatınızda yukarılara çıkmak sizin için çok kolay. Bu sene, maddi anlamda güzel gelişmeler yaşanabilir. Gerçekçi adımlardan uzaklaşmadan ilerleyin.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Akşam 19:25’e kadar  Ay Aslan burcunda dolaşacak.  Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Tansiyon ve kalp problemi olanlar ekstra dikkatli olmalılar. Protein alımında aşırıya kaçmamalı, bol sıvı tüketmeli, acı ve bol baharatlı yemeklerden uzak durmalı ve meyve yemeliyiz. İlişkiyi ilerletme, randevular, buluşmalar, sahne sanatları, galalar ve yeni bir şeyin gösterime girmesi için olumlu bir gün.

Koç Burcu: Bugün, aşk veya varsa  çocuğunuzun detaylarına odaklanacaksınız. Yakın çevrenizle paylaşımlarınız yüksek. Önemli işlerden kaçınmalısınız zira akşam üstü saatine kadar ay boşlukta dolaşıyor olacak.

Boğa Burcu: Aile ortamlarınızda ve ev alanlarınızda dinlenmek isteyeceksiniz. Maddi konularda kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz. Canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyecek.

İkizler Burcu: Bugün, iletişime dayalı hızlı akan bir gün olabilir ama siz daha çok yakın çevrenizle bir arada bulunmak isteyebilirsiniz. Hayata bakış açınız esnek ve geniş olacak. Aşırılıklardan kaçının.

Yengeç Burcu: Bugün, maddi konularda kendinizi iyi hissetmeniz mümkün. Ama önemli işlerden ay boşlukta olacağı için kaçınmanız gerekebilir. Diğer insanlara yardım etmek öne çıkabilir.

Aslan Burcu: Gün içinde sadece kendiniz için bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Arkadaş çevrenizden alacağınız destekler sizi mutlu kılabilir. Önemli işlerinizi haftabaşına erteleyin ve hayatın tadını çıkarın.

Başak Burcu: Bugün, daha sakin durmak ve geri planda olmak isteyebilirsiniz. Geçmişi analiz etmek, hatırlamak önem kazanabilir. Kişisel keyfinize önem verin ve önemli işlerden kaçının.

Terazi Burcu: Bugün vaktinizi sosyal ortamlarınızda harcayacaksınız. Canınız önemli işlere dahil olmak istemeyecek. Gruplara dayalı işlerinizde kendinizi mutlu ve tatminkar hissedeceksiniz.

Akrep Burcu: Toplumsal işlerinizin üzerine eğileceksiniz yalnız akşam saatlerine kadar ay boşlukta olacağından önemli anlaşmalar veya görüşmeler yerine tamamlamanız gerekenlere yoğunlaşın.

Yay Burcu: Dış geziler, dış ortamlar sizi rahatlatacak, önemli işlerden çok, sizi mutlu edecek aktivitelerin peşinden gitmelisiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insan sizi her konuda destekleyecek.

Oğlak Burcu: Ortaklaşa para konularınıza kanalize olacaksınız. Ödemeleriniz ve hesaplarınızı düzenleme gibi etkileriniz devrede ama önemli işlerinizi haftabaşına bırakmaya çalışın.

Kova Burcu: Bugün, özel hayatınızda sevdiğiniz insanla yapacağınız planları önemseyebilirsiniz. Önemli işlerden ziyade daha hafif ama keyifli işlerinizin peşine düşebilirsiniz.

Balık Burcu: Basit konu ve olaylar gündeminizde olmalı, önemli işlerinizi ve sonuçlanmaları haftabaşına bırakın ama bir yandan da tamamlamamız gereken işlerinizin peşinden gidebilirsiniz.