Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız, mantıklı konu ve olaylar ilginizi daha fazla çekiyor. Hareketli yönlerinizi ve iş hayatınızı dengeli tutabilmek için sağduyulu davranmayı öğrenmelisiniz. Bu sene, iş ve kariyer alanlarınızda istediklerinizi yapabileceksiniz. Diğer insanların görüşlerini ve düşüncelerini atlamamalısınız.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

27-28 mart Ay Terazi’de. Boşaltım sistemimiz uyarılıyor. Bugün böbreklerimizi ve idrar yollarımızı üşütmemeye özen göstermeliyiz. Özellikle öğleden sonraları bol su tüketmek faydalı olacak. Kalça, mesane, böbrek ameliyatlarından acil olmadıkça kaçınmalıyız. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir.

Koç Burcu: Bugün özel ilişkilerinizde, ailenizle veya sevdiğiniz insanla dengeyi tutturmakta zorlanabilirsiniz. Herkesin sizinle aynı fikirde olmasına gerek yok, bunu bilerek hareket edin.

Boğa Burcu: İş alanlarınızda iletişim halinde olacağınız yakın çevrenizde bulunan insanlarla aynı fikirlerde olamayabilirsiniz. Bugün hissettiklerinizi içinizde tutamayacaksınız.

İkizler Burcu: Gün içinde eğlence, çocuk veya aşk hayatınız için yapacağınız harcamalarınıza dikkat edin. Kendinize yönelik isteklerinizin arttığı bu dönemde etrafınızda olan biteni gözden kaçırmayın.

Yengeç Burcu: Bugün, kendi düşüncelerinizi ve fikirlerinizi ailevi ortamlarda kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz. Fikir ayrılıklarına takılmadan ilerlemekte fayda olacak. Alınganlıklara dikkat.

Aslan Burcu: Bugün yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminizde, bazı duyacaklarınız hoşunuza gitmeyebilir. Ketum olacak, bildiklerinizi söylemekten kaçınacaksınız. Olayları kafanızda büyütmeyin.

Başak Burcu: Sosyal çevre alanlarınızda parasal konularda harcamalarınız sizi gerebilir. Bazı gelen iş teklifleri beklentilerinizi karşılamakta yetersiz kalabilir. Yine de iş alanlarınızda harekete geçmek zor olmayacak.

Terazi Burcu: Bugün, göz önünde olacağınız ortamlarda ve iş alanlarınızda kendi isteklerinizi dile getirmekte ve göstermekte zorlanabilirsiniz. Duyacağınız bazı şeyler kaşısında kolay tepki verebilirsiniz.

Akrep Burcu: Bulunacağınız yerlerde ya da uzak ortamlarda keyfiniz çok yerinde olmayabilir. Daha sakinliğe ihtiyacınız varken, hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Kendinizi çok zorlamayın.

Yay Burcu: Bugün, sosyal ortamlarınızda para alışverişlerinizde dikkatli olmalısınız. Bazı arkadaşlarınızla fikir ayrılıkları oluşabilir. Bildiğiniz şeyleri herkesle paylaşmadan önce düşünmeye çalışın.  

Oğlak Burcu: Gün içinde, ortaklaşa yapılacak işlerinizde karşı taraflar aynı fikirde olmakta zorlanacaksınız. İş alanlarınızda, yapılması gereken konularda rahat hareket edeceksiniz.

Kova Burcu: Farklı ve değişik ortamlarda, iş seyahatlerinizde fikirsel olarak uyuşmazlıklarınız olabilir. Aklınıza geleni hemen söylememeye özen gösterin. Olaylara iki yönden yaklaşın.

Balık Burcu: Aşk hayatınızda tutkuyla davranmak bugün sevdiğiniz insanla iletişiminizi bozabilir. Duygularınızı kendinize saklamalısınız. Aile hayatınız için harekete geçmek, onlar için bir şeyler yapmak öne çıkabilir.