Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız, girişimci, atılgan, orijinal, anlayışlı, pratik bir insansınız. Küçük bir olayla bile hemen mutlu olabiliyorsunuz. Fazla hırslı olmadığınız için istediğiniz amaçlara ulaşmaya çalışırken zaman zaman engelleriniz olabilir. Arkadaşlarınızı seçerken dikkatli olmanız gereken dönemleriniz olacak. Bu sene, iş alanlarınızda şansınız yüksek. İyice araştırmadan işlerin içine dalmayın.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay Kova Burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Dolaşım sistemi, baldır, bacak, ayak bileği, topuklarımız hassas olacağından bu organlarımıza fazla yüklenmemeli ve operasyonlarından kaçınmalıyız. Yeni insanlarla tanışmak, kaynaşmak, arkadaşlıklar edinmek, sosyal olmak, kendimizi dışarı atmak, gezmek ve paylaşmak, iş görüşmelerinde kendimizi rahat ifade etmek ve iyi intiba bırakmak için harika günler.

Koç Burcu: Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizin fazlasıyla aktif olacağı bir gün içindesiniz. Üzerinizdeki baskıyı ve enerjiyi boşaltmanın bir yolunu bulmalısınız. Eğlenceli ve size keyif verecek ortamların tadını çıkarın.

Boğa Burcu: İş alanlarınızda kendinizi göstereceğiniz ve ön planda olmaktan çekinmeyeceğiniz bir gün içindesiniz. Duygularınızda ısrarcı olmanız sizi en çok özel hayatınız ve ikili ilişkilerinizde etkiliyor.

İkizler Burcu: Uzakta bulunan akrabalarınız ve sevdiklerinizle bir arada bulunmanın planlarıyla meşgul olabilirsiniz. Seyahat tutkunuz, değişik yerler görme isteğiniz bugün yoğun olacak.

Yengeç Burcu: Ortaklaşa maddi gelirleriniz, banka ödemeleriniz veya başkalarının kaynaklarından yararlanmanız gündeminizde olacak. Duygularınızı  ön planda tutmayacaksınız yalnız tutkulu hareketlerinize dikkat edin.

Aslan Burcu: Eşiniz veya sevdiğiniz insanla aynı fikirleri paylaşmayabilirsiniz. Kendinize sakladığınız ayrıntılar üzerinizde baskı oluşturabilir ve  çabuk sinirlenmelere ve tepki vermelere açık olabilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün çalışma hayatınızda bazı duygu zorlanmaları oluşabilir. İletişim halinde olacağınız insanların sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin. Herkesin sizden daha iyi bildiğini düşünebilirsiniz.

Terazi Burcu: Aşk hayatınızda keyifli ve mantıklı bir gün geçirmeniz mümkün. Özel yaşantınızda ve işlerinizde sürekli engellendiğinizi düşünmeyin çünkü şansınız şu sıralar çok açık olacak.

Akrep Burcu: Bugün evinizde dinlenmek veya işlerinizi kendinizi rahat hissettiğiniz ortamlardan yürütmek isteyebilirsiniz.  Ailenize dair sorumluluklarınız sizi aşağıya çekebilir.

Yay Burcu: Yakın çevrenizle ilgili konularda mantıklı düşünmenize rağmen, duygusal kararlar alabilirsiniz. Beklenmedik olaylardan çok çabuk etkileniyorsunuz. Hayata farklı gözlerden bakıyorsunuz.

Oğlak Burcu: Maddi konularda ve para ile ilgili işlerinizde bugün mantıklı kararlar almanız mümkün. Sosyal ortamlarda yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçabilirsiniz ve bunun sonucunda pişmanlıklar oluşabilir.  

Kova Burcu: Hayatınıza yön verirken kişisel istekleriniz doğrultusunda ilerleyeceksiniz. İş ve hizmet alanlarınızın aktif olduğu bu günlerde, iyimserliği üzerinize çekmekte zorlanabilirsiniz.

Balık Burcu: İçinize kapanmaz ve iletişiminizde kopukluklar yaşamazsanız, yaratıcılığınızı hayatınızın her alanında kullanabilirsiniz.  Aldığınız kararlardan daha farklı davranmanız mümkün, bu da sıkıntı yaratabilir.