Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; duygusal, dost canlısı, cömert, sempatik bir insansınız. Yaptığınız hatalardan dersler çıkarmasını öğrenmelisiniz. Deniz yolculukları ve seyahatleri fazlasıyla ilginizi çeker. Uzun yolculuklardan fayda sağlayabilirsiniz. Özel hayatınızda başarılı girişimleriniz olacak. Bu sene, özel hayatınızda zorlanmalarınız olabilir. Biraz daha içten olmaya çalışın.

Haftaya Bakış

Haftaya ay koç burcundayken başlıyoruz. Duygusal olarak ani, anlayışsız ve sabırsız davranmaya meyilli olabiliriz.  Bu Pazartesi ilişkilerimizde bozulmalar ve sorunlar oluşabilir. Sevdiklerimizle aramıza duvar örebilir, kimsenin bizi anlamadığını düşünebiliriz. Yine Salı günü güneş- plüton karşıtlığı, otorite figürleriyle güç mücadelelerini tetikleyebilir. Baskı, kıskançlık, manipüle etme, yönlendirme gibi duyguların etkisiyle hareket edeceğiz. Perşembe günü devreye giren güneş uranüs karesi, var olan tansiyonlu durumları yeniden ortaya çıkaracak. Farklı ve değişik davranma isteğimiz, olması gerekenle çatışabilir. Bu yüzden bu hafta olabildiğince sakin, mantıklı ve sağduyulu olmaya özen gösterelim.

Koç Burcu: Temmuz ayına ev ve aile konularınız daha ön planda olarak giriş yapacaksınız. Bugün duygularınızı etkileyecek kararlar almanız mümkün. Sevdiğiniz insanla tartışmalara açık bir gün.

Boğa Burcu: Bu aya yakın çevrenizde oluşan olaylar, akraba veya kardeşlerinizin konularıyla giriş yapabilirsiniz. Bugün duygusal hayatınızda kopmalar, zorlanmalar söz konusu olabilir.

İkizler Burcu: Maddi konular ve işlerinizin karşılığını görmek bu dönem sizin için önemli. Kendinizi güvence altına almak istiyorsunuz. Bugün yakın çevrenizle veya iş alanlarınızda bazı kopmalar, sorunlar oluşabilir.

Yengeç Burcu: Temmuz ayına girişimleriniz ve yapacaklarınız ön planda olarak giriş yapacaksınız. İş hayatınızda kendinizi göstermek önemli olsa bile bugün aşk hayatınızda ve risk içeren işlerinizde sorunlar oluşacak.

Aslan Burcu: Temmuz ayı yapacaklarınızı ve planlarınızı gözden geçirmek için harika bir ay olabilir. Eğer acele etmezseniz, adımlarınızı sağlamlaştırabilirsiniz. Bugün  aile hayatınızda zorlanmalar, sürtüşmelere açık bir gün.

Başak Burcu: Sosyal ortamlarınızın aktif olacağı bu ay, arkadaşlarınızla yapacağınız planlar, etkinlikler sizi yukarıya taşıyabilir. Bugün,  yakın çevrenizdekilerle olan ilişkilerinizde bozulmalar oluşabilir.

Terazi Burcu: Temmuz ayına çalışarak ya da göz önünde bulunacağınız ortamlarda daha fazla vakit harcayarak giriş yapacaksınız. Bazı işlerinizin parasal karşılığını almakta zorlanabilirsiniz.

Akrep Burcu: Aya, seyahat, eğitim, medya ve dış ortamlara bağlı işleriniz devrede olarak başlayacaksınız. Bu ay gerek iş, gerekse kendi isteğiniz için bol bol gezebilirsiniz. İş ilişkilerinize bugün dikkat edin.

Yay Burcu: Yeniaya, ortaklaşa para mevzularınız, harcamalar veya ödemeleriniz ön planda olarak başlayacaksınız. Daha az tanıdığınız insanlarla yapacağınız işlerde sorunlar ve ilişki bozulmaları görülebilir.

Oğlak Burcu: Özel ilişkileriniz veya varsa ortaklaşa işleriniz devrede olarak bu aya giriş yapacaksınız. Özel hayatınızda fikirlerinizde bazı tutarsızlıklar oluşabilir. İş alanlarınızda parasal bir sorun ortaya çıkabilir.

Kova  Burcu: Temmuz ayına yapılacak işleriniz devrede olarak giriş yapacaksınız. Özel hayatınız, işiniz yüzünden zorlanmalara açık olacak. İletişim halinde olduklarınızla bugün anlaşmak kolay olmayabilir.

Balık Burcu: Temmuz ayına aşk hayatınız veya varsa çocuğunuzla ilgili konulara odaklanarak giriş yapacaksınız. İş alanlarınızda, işe dayalı seyahatlerinizde bazı zorlanmalar, sorunlar yaşanabilir.