Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; becerikli, çok yönlü, tatlı, çekici bir insansınız. Konu sizinle ilgili olmadığı zaman çabuk sıkılıyorsunuz. Biraz daha anlayışlı ve konulara odaklanan biri olabilirseniz çok daha iyi noktalara ulaşabilirsiniz. Arkadaşlarınız çok geniş ve sizi çok seviyorlar. Bu sene, fikirlerinizi uygulayabileceğiniz özel bir yıl olabilir.

Ay Bize neler Fısıldıyor?

Bugün, Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroid bezlerimiz  uyarılıyor. Bu yüzden sağlığımızda  üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Ailemizle ve ikili ilişkilerimizde bizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak, hobilerle ilgilenmek, bütçe planlamaları yapmak, para çoğaltmak için harekete geçebiliriz.

Koç Burcu: Bugün hayata bakış açınız biraz sahiplenici olacak. Değerleriniz ve sahip olduklarınızın üzerine düşecek ve onlara zarar gelmemesi için elinizden geleni yapacaksınız.

Boğa Burcu: Bugün hayatınız tam da sizin istediğiniz gibi akacak. Bu aralar neşelisiniz ama daha fazla sosyal olmaya zaman harcamalısınız. Sadece kendinizi düşünmemeye çalışın.

İkizler Burcu: Belki sıcaklardan, belki çok çalışmaktan bugün üzerinizde bir parça da olsa isteksizlik görülebilir. Duygularınızı sadece ev ortamınızda veya sediğiniz insana karşı gösteriyor olacaksınız.

Yengeç Burcu: Bu hafta istekleriniz ve beklentileriniz artarken, arkadaşlarınızın size yardım edebileceğini görüyorsunuz. İstemekten korkmayın ve planlarınıza sevdiklerinizi de dahil edin.

Aslan Burcu: Konulara iyi hazırlandığınız halde hayata karşı bazı şüpheleriniz olabilir. Bugün yardımlaşma, yazma konularında hisleriniz iyi çalışacak, önemli görüşmeler için hazırlıklı olun.

Başak Burcu: Bugün hayata karşı umutla ve istekle bakacaksınız. İstediğiniz şeyler teker teker olmaya başlıyor. Üzerinizdeki umutsuzluk dalgaları yerini iyi iletişime ve yaşanacak güzel olaylara bırakacak.

Terazi Burcu: Bugün banka ve kredi kartı ödemeleri, ortaklaşa harcamalar konusundaki olaylarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. İnsanlara ve çevrenize yardım ön planda olacak.

Akrep Burcu: Uzak çevrenizdeki kişilerden özel hayatınızla ilgili konularda harekete geçmek için destek alacaksınız. Özel hayatınızda sahiplenici ve kıskanç tavırlar öne çıkabilir. Mantıklı olun.

Yay Burcu: İş ortamınızda rahat harekete geçeceğiniz ve isteklerinizi dile getireceğiniz  bir gün olacak. Biraz temkinli adım atmak  duygularınızın netleşmesi için iyi gelebilir.

Oğlak Burcu: Aşk hayatınızda tutkulu ve inatçı bir aşıksınız. Duygularınızı harekete geçiren, sevdiğiniz insanla anlaşacağınız güzel bir gün yaşayabilirsiniz. İş hayatınızdaki mücadelelere çok takılmayın.

Kova Burcu: Bugün enerjiniz düşük olacağından ev ortamınızda olmak arzunuz yüksek olacak. İş alanlarınızda  üzerinize düşen görevleri yerine getirmeniz istediğiniz tatmini sağlayabilir.

Balık Burcu: Yakın çevrenizin işleri, konu ve olayları daha çok ilgi alanınızda olacak. Kısa vadeli planlar, iş projelerine eğilebilirsiniz. Aşk hayatınızda mantığınızı devreye sokmayı unutmayın.