Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; dürüst, akıllı, araştırmacı, zeki bir insansınız. İçe dönük yapınız ve kolay anlaşılmayan duygularınız toplum içinde yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. Güzel şeylere sahipsiniz ama siz hep daha fazlasını arıyorsunuz. Karşı cinsin düşünceleri sizin için çok önemli. Duygusal hayatınızda hayalperest olma ihtimaliniz çok yüksek. Bu sene, duygusal alanlarda risklerden kaçının.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün venüs- satürn etkileşimiyle, ekonomik adımlar atmak, sevgimizi ölçülü göstermek öne çıkabilir, kurum ve kuruluşlardan yana desteğimiz tam olacak. Bir diğer yandan devreye giren  venüs- neptün karşıtlığı ilişkilerimizde sorunlar, karmaşalar, aldanmalar yaşamamıza neden olabilir. Özel hayatımıza ve parasal konulara bugün dikkat etmeli, önemli kararlardan ve anlaşmalardan kaçınmalıyız.

Koç Burcu: Bugün iş hayatınızda bazı hayalkırıklıkları görülebilir. Siz iş ilişkilerinize gereğinden fazla anlam yüklemeye meyilli olduğunuzdan karşılaşacağınız olaylara içerleyebilirsiniz.

Boğa Burcu: Aşk hayatınızda daha sistemli adımlar atmak isteyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizde bazı yanıltmalar sonucunda bazı hayalkırıklıkları oluşabilir. İnsanlar tarafından kolay etki altında kalabilirsiniz.

İkizler Burcu: İş hayatınızdaki belirsizlikler veya karmaşalar, aile hayatınızda bazı sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Aile hayatındaki sorumluluklarınızı daha istekle karşılayabilir ama iş sorumluluklarınızı gözünüzde büyütebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Yakın çevre ilişkilerinizde sorunlar oluşabilir. Gözünüzde büyüttüğünüz insanların hiç de öyle olmadığını yaşadığınız olaylar sonucu keşfetmek sizi üzebilir.

Aslan Burcu: Parasal konularda bir yandan şanslı, diğer yandan aldatıcı etkilere sahip olacağınız bir gün. Beklenmedik yerlerden para yardımları görebilir, geri planda durduğunuz işlerinizden güzel kazançlar elde edebilirsiniz.

Başak Burcu: Özel hayatınızda yanıltıcı etkiler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanın yaşamındaki belirszilikler ve karmaşalar sizi de olumsuz etkileyebilir. İnsanları gözünüzde büyütmemeye çalışın.

Terazi Burcu: Bu birkaç gün, iş alanlarınızda bazı sorunlar ve hayalkırıklıkları ortaya çıkabilir. Maddi konularda ekonomik davranmak isteyeceksiniz. Olaylara daha geniş açıdan bakmayı denemelisiniz.

Akrep Burcu: Sevdiğiniz insanın çevreniz ve arkadaşlarınız konusunda sizi yanıltmasına izin vermeyin. Bulunacağınız çevrelerde ölçülü ve dikkatli hareket etmek işinize yarayabilir.

Yay Burcu: İş alanlarınızda başka insanlardan alacağınız desteklerle, istediğiniz fonu yaratmayı başaracaksınız. Aile hayatınızdaki karmaşalar iş alanlarınızda yanlış kararlar almanıza neden olabilir aman dikkat.

Oğlak Burcu: Yakın çevrenizdeki bazı kişilerin geleceğinizi ilgilendiren işlerinizde sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemeye çalışın. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla yapacağınız işlerinizde kalıcı sonuçlar atılabilir.

Kova Burcu: Bugün parasal konularda dikkatli olmalısınız. Para alanlarınızdaki belirsizlik veya karmaşalar, para hesabınızda yanılgılara neden olabilir. Önemli insanlardan, kurumlardan desteğiniz tam olacak.

Balık Burcu: Özel hayatınızda bazı yanılgılar oluşabilir. Sevdiğiniz insana fazla anlam yüklemeden önce, ne istediğinize karar vermeli, herhangi bir olay yaşadığınızda başkalarını suçlamaktan vazgeçmelisiniz.