Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; cömert, özgür, rahat, sempatik, akıllı bir insansınız. Hayatınızla ilgili konularda acele kararlar vermeye müsaitsiniz. Araştırma ve detay gerektiren işler tam size göre. İnsanlara karşı kin tutmuyorsunuz. Bu sene yakın çevre ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşanabilir. İş alanlarınızda önemli fırsatlarınız olacak.
Haftaya Bakış

Haftaya ay boğa burcundayken, parasal işlerimizin, birikimlerimizin üzerine düşerek başlayabiliriz. Salı günü ilişki yaşadığımız insanlara karşı derin bir bağ ve sevme isteğiyle hareket edebiliriz. Perşembe günü devreye girecek olan mars-uranüs karesi otorite figürleri, yakın ilişkiler ve geçmişten gelen köklü ilişkilerimizde bizi zorlayabilir. Cuma günü oluşan venüs- mars sekstili ilişkilerimizi bu birkaç günün olumsuz enerjisinden arındırabilir. Bu dönemde yeni ilişkilere başlamak, var olanlarda güzel çevreler içinde bulunmak öne çıkabilir.

Koç Burcu: Maddi konularda bugün kolay demoralize olabilirsiniz. Aile hayatınızda sevdikleriniz her konuda sizi destekliyor olacaklar. Para, harcama dengesini iyi kurmaya çalışın.

Boğa Burcu: Aile hayatınız ve kendi kişisel istekleriniz arasında kalabilirsiniz. İş alanlarınızda daha iyi sonuçlar almak için davranışlarınızı yeniden düzenlemeniz işinize yarayacak.

İkizler Burcu: İletişiminizin hızlandığı bu dönem, önemli işlerinize kanalize olmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Maddi konularda bugün hiçbir şey yapmasanız bile şansınız açık olacak.

Yengeç Burcu: Bulunacağınız sosyal ortamlarda kendi kişiliğinizi ve düşüncelerinizi ortaya koyacaksınız. Birden fazla işle uğraşıyorsanız para konularında hala tereddütleriniz oabilir.

Aslan Burcu: Kişisel alanlarınıza yönelmek istediğiniz bu dönem, iş yoğunluklarınızla, kişisel istekleriniz arasında kalabilirsiniz. Başkalarına yardım etmek, geri plan işlerinizi tamamlamak için güzel bir gün.

Başak Burcu: Hayatınızın gerçek amacıyla, size sunulanlar arasında bocalamalarınız olabilir. Dış ortamlarda bir arada olacağınız insanlarla çevrenizi genişletebilir, yeni iş imkanları yaratabilirsiniz.

Terazi Burcu: Ortaklaşa para konularında bugün moral bozuklukları yaşanabilir. Başkalarından alacağınız desteklerle iş alanlarınızda yeni fırsatlar yaratmaya meyillisiniz, hiç korkmayın.

Akrep Burcu: Özel hayatınızda ve birebir ilişkilerinizde kolay moraliniz bozulabilir. Size daha az samimi olan insanlardan alacağınız güzel desteklerle bu ruh halinizden kolay sıyrılmanız mümkün.

Yay Burcu: Kendinizi geliştireceğiniz alanlar ve yapmanız gerekenler arasında bocalamalarınız olabilir. Hayatın kontrolünü elinizde hissetmediğinizde hemen panik olabiliyorsunuz. Parasal destekleriniz mevcut.

Oğlak Burcu: Hayattan alacağınız keyifi bugün sosyal ortamlarınızın sorumlulukları aşağıya çekebilir. Özel hayatınızdaki güzel oluşumlar zorlandığınız konuları rahat geride bırakmanızı sağlayacak.

Kova Burcu: İş sorumluluklarınız, aile hayatınıza ayırmanız gereken vakitten yiyebilir, moralinizi hemen bozmamalı, iş alanlarınızda yeni yöntemlerle hareket etmeye özen göstermelisiniz.

Balık Burcu: İletişime dayalı konularda kolay moraliniz bozulabilir. Hayatın sizi desteklemediğini düşündüğünüz  anlarda, aşktan, varsa çocuğunuzdan ya da sizi seven insanlardan alacağınız destekler yüzünüzü güldürebilir.