Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız;  aşırı güven yüzünden özel hayatınızda bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Durmak, yorulmak nedir bilmiyorsunuz. Bir arada olacağınız insanlar sizin gibi hareket etmediklerinde çabuk sinirleniyorsunuz. Yaşam boyunca şansınız hep açık olacak ama sabretmeyi ve yeri geldiğinde geri planda durmayı kesinlikle öğrenmelisiniz. Bu sene, maddi konularda şansınız yüksek.

Ay Bize Neler Fısıldıyor

Bugün Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. omuzlarımız, kollarımız, ellerimiz ve ciğerlerimiz hassas olacağından, acil olmadıkça operasyonlardan bu tarihler arası kaçınmakta fayda var. Romatizma problemi olanlar dikkat etmeli ve problemli bölgeyi rüzgardan korumalıdırlar. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir gün.

KOÇ BURCU: İş alanlarınızda ve ailevi konularda kadın erkek figürleri ile kolay anlaşacaksınız. Birbirinizi iyi bir şekilde etkilemeniz söz konusu. Davranışlarınızda bir rahatlama söz konusu.

BOĞA BURCU: Yakın çevrenizdeki insanlarla iyi anlaşabilirsiniz. Beraber yapılacak planlar, aktiviteler, spor faaliyetleri devrede olacak yine aşk hayatınızda kendinizi iyi bir şekilde ortaya koyacaksınız.

İKİZLER BURCU: Ev ve aile alanlarınızda özellikle paralı dayalı konularda kendinizi rahat ve güvende hissedeceksiniz. Yine ev alım satım ve kiralama işiniz varsa harekete geçebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU: Yakın çevrenizden bir insanla kalbiniz boşsa bir etkileşim söz konusu olabilir Aynı zamanda hayatınızda biri varsa iletişiminiz yüksek olacak birbirinizle iyi anlaşacaksınız.

ASLAN BURCU: Parasal konularda beklenmedik yerlerden güzel destekleriniz olacak. Kadersel bir takım etkiler  içerisinde olacaksınız ancak hiç beklemediğiniz yerlerden belki de iş ile ilgili güzel bağlantılar kurabileceksiniz.

BAŞAK BURCU : Arkadaş ortamlarınızda tanışacağınız bir insan ayaklarınızı yerden kesebilir. Kalbi boş olanlar, sosyal çevrelerinden ciddi anlamda faydalanacaklar. Keyfi yüksek bir gün.

TERAZİ BURCU: İş yaptığınız insanlarla iş ortamlarında ilişkileriniz, gayet ılımlı ve güzel olacak. İş konularında kafanızdaki düşünceleri aktaracak ortamlar bulabileceksiniz.

AKREP BURCU: rkadaş ortamlarınızda, tatilde, seyahatte veya eğitim yerlerinde, kalbiniz boşsa bir insanla karşılaşabilir ve aşkı tadabilirsiniz. Arkadaşlarınızla gün  içerisinde ilişkileriniz gayet iyi akacak.

YAY BURCU: İş alanlarınızda şanslı etkileşimleriniz devrede olacak. Hem erkeklerden hem kadınlardan yana desteğiniz yüksek olacak. Kalbiniz boşsa göz önünde olacağınız ortamlarda bir insanla tanışabilirsiniz.

OĞLAK BURCU: Bulunacağınız uzak ortamlarda yeni bir aşka yelken açabilirsiniz ya da hayatınızda bir insan varsa yapacağınız uzak yolcuk planları devrede olacak. Birbirinize gereken desteği vereceksiniz.

KOVA BURCU: İş alanlarınızda özellikle yapmanız gereken konulara tutkularınızla yaklaşabilirsiniz. İyimser olacaksınız. Bu, sizin kendinizi rahat hissetmenize neden olabilir.

BALIK BURCU: İlişkileriniz çok güzel bir şekilde devrede olacak. Kadın ve erkek prensiplerinizi iyi bir şekilde uyuşturacaksınız. Evliyseniz, evliliğinizde neşeli, keyifli, iyimser davranmanız söz konusu.