Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız;  değişim rüzgarları hayatınızda çok etkili. Bu yüzden bir çok ilginç, farklı ve romantik deneyimler yaşayacaksınız. Değişik yerler, kültürler her daim ilginizi fazlasıyla çekiyor. Kafanız çok dağınık ve bu dağınıklık nedeniyle kazalara davetiye çıkarmamaya özen gösterin. Bu sene, hayat sizi bir çok açıdan destekleyecek. Şansınız çok yüksek.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün gökyüzünde oluşan merkür- uranüs üçgeniyle, farklı ve sıradışı konuşmalar ve görüşmeler gündemimizde olabilir.Yeni iş bağlantıları ve atılımlarımız için güzel bir gün. Eski ve geleneksel olan sıyrılmalı, yeni tekniklere, oluşumlara daha açık olmalıyız. Düşüncelerimizde esnek, rahat ve kararlı olabiliriz.

Koç Burcu: Aşk hayatınızda yeni hareketlenmeler ve kıpırtılar söz konusu. Farklı ve sıradışı olan herşey daha fazla ilginizi çekecek. Çocuk isteyenler için konuşmaların hızlanacağı bir gün.

Boğa Burcu: Aile hayatınızda esnek, rahat konuşmalar ve çözümler devrede olacak. Beklenmedik bir yardımla, olayların hızlandığına şahit olabilir, yeni yöntemlerle olayların üzerine gitmekte çekinmeyebilirsiniz.

İkizler Burcu: Sosyal çevreniz yeni işlerin, görüşmelerin kapısını aralayabilir. Arkadaşlarınızdan göreceğiniz destekle, satış, reklam, pazarlama, yazım, teknoloji alanlarınızda önemli ve değişik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Yengeç Burcu: İş konularında şansınız yüksek. Ticarete dayalı işlerinizde farklı yöntemler denemekten çekinmeyecek veya farklı tekliflerle karşılacaksınız. Esnek olduğunuz müddetçe atacağınız adımlar sizi ileriye taşıyacak.

Aslan Burcu: Farklı insanlardan istediğiniz bir teklif gündeme gelecek. Medya, eğitim veya seyahat işiniz varsa oldukça şanslı bir gün sizleri bekliyor. Siz şartlara esnek yaklaştıkça önemli bir anlaşma  yapabilirsiniz..

Başak Burcu: Düşündükleriniz ve hissettikleriniz doğru çıkabilir, 6. Hissiniz kuvvetli çalışacak ve size bir çok konuda yol gösterecek. Devlet işinde çalışanlar için her zamankinden daha farklı bir gün yaşanabilir.

Terazi Burcu: Önemli iş ortaklıkları ve projeler devrede olacak. Bu farklı ve sizi heyecanlandıracak gelişmeleri iyi değerlendirin. Değişik ortamlarda kalbiniz boşsa aşkı yakalayabilirsiniz.

Akrep Burcu: İş hayatınızda çok farklı ve değişik bir teklifle karşılaşabilirsiniz. İş alanlarınıza farklı yaklaşımlarınız, diğer iş verenlerin dikkatlerini çekecek ve siz güzel bir anlaşma yapabileceksiniz.

Yay Burcu: Aşk hayatınızda oldukça esnek ve rahat davranacaksınız. Yine yaratıcılığa veya sanata dayalı bir işle uğraşıyorsanız önemli anlaşmalar ve görüşmeler yapabilir, seyahat planlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Ev ve aile hayatınızda esnek ve farklı etkiler altında olacaksınız. Ev almayı, satmayı ya da kiralamayı düşünüyorsanız, parasal olarak güzel gelişmeler içinde olacaksınız.

Kova Burcu: İletişime dayalı işlerinizde önemli görüşmeler ve anlaşmalar devrede olabilir. Özel hayatınızda da oldukça anlayışlı ve güzel bir gün yaşanacak. Kontratlar, sözleşmeler sizi memnun edecek.

Balık Burcu: Bugün, iş görüşmeleriniz varsa parasal anlamda güzel anlaşmalar yapabilirisiniz. Geleceğinize etki edecek projelerde görüşme ve konuşmalarınız hızlanacak. Esnek bakış açısı hayatınıza çok şey katabilir.