Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; maddi konulara yaklaşımınız sizi ticaretle ilgili konularda başarılı kılacak. Acele evlilik yapmaktan ve özel hayatınızla ilgili kararlar vermekten kaçının. Akraba veya kardeşlerinizle sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu sene, çok çalışacak ve işlerinizin karşılığını alacaksınız. Duygusal konularda zorlanmalarınız olabilir.

Haftaya Bakış

Haftaya ay kova burcundayken, grupsal iş ve bağlantılarımıza odaklanarak başlayabiliriz. Yeni insanlarla, yeni işler içinde bulunmak bu hafta önemli olacak. Çarşamba günü, özgürlük isteğimiz yüksek çalışabilir. Var olan koşullarda çabuk tepki verebiliriz. Yine aynı gün oluşan dolunay, toplumsal konuları, özgürlük statümüzü ve grupsal işlerimizi hassas kılacak. Arkadaş ilişkilerimizde dikkatli olmalıyız. Cuma günü güneş başak burcuna geçecek. Cumartesi günü ise konuşmalar ve görüşmeler devrede olabilir. İletişimimiz güçlenmeye başlayacak. Özel hayatımıza dikkat etmeliyiz.

Koç Burcu: Kendi uğraşılarınızın dışında bir de başka insanların talep ve isteklerini karşılamak durumunda kalmak sizi yorabilir. Üzerinizdeki baskıyı ve enerjiyi boşaltmanın bir yolunu bulmalısınız.

Boğa Burcu: İş alanlarınızda kendinizi göstereceğiniz ve ön planda olmaktan çekinmeyeceğiniz bir gün içindesiniz. İş alanlarınızda güzel ilişkiler kuracak ve bu ilişkilerin karşılığını kolay alacaksınız.

İkizler Burcu: Uzakta bulunan akrabalarınız ve sevdiklerinizle bir arada bulunmanın planlarıyla meşgul olabilirsiniz. Toplum içinde, kalabalık ortamlarda ufak tefek gerilmelere hazırlıklı olun.

Yengeç Burcu: Duygularınızı çok ön planda tutmayacak, özel hayatınızda mantıklı davranmayı tercih edeceksiniz. Ailenizden para yardımı alabilir veya siz onlara maddi destek sağlayabilirsiniz.

Aslan Burcu: Eşiniz veya sevdiğiniz insanla sevgi paylaşımlarınız bugün güçlü olacak. Aile ortamlarınızda zorlanmalarınız olabilir. Zihniniz dengeli ve huzurlu, işleriniz rahat akabilir.

Başak Burcu: Bugün toparlanmakta ve işlerinizi tam istediğiniz gibi oturtmakta zorlanabilirsiniz. Kafanızda herşeyi büyütüyorsunuz. Maddi konularda yapılması gerekenleri daha kolay halledeceksiniz.

Terazi Burcu: Aşk hayatınızda keyifli ve rahat bir gün geçirmeniz mümkün. İş eğlence ve aşk hayatınızsa para harcamaya doyamıyorsunuz. İşinize ve yapmanız gerekenlere odaklanın.

Akrep Burcu: Bugün evinizde dinlenmek veya işlerinizi kendinizi rahat hissettiğiniz ortamlardan yürütmek isteyebilirsiniz. Aile büyüklerinize olan anlayışınız yüksek. Kendiniz için bir şeyler yapmaya çalışın.

Yay Burcu: Vereceğiniz kararlarda mantıklı düşünmenize rağmen, bugün  duygusal kararlar ağır basabilir. Sosyal çevrenizdeki ilişkilerinizi, iletişime yönelik işlerinizde kullanmalısınız.

Oğlak Burcu: Maddi konularda ve para ile ilgili işlerinizde bugün güzel bağlantılar devrede olabilir. Karşınıza çıkacak işlerinizde arkadaşlarınızın fikirlerine kendi düşüncelerinizden daha fazla önem vermeyin.

Kova Burcu: Kişisel istekleriniz artmaya başlıyor. Kendi görüntünüze bugün önem verecek, dış ortamlarda önemli bağlantılarla karşılaşacaksınız. Siz kendinizi aşağıya çekmezseniz oldukça şanslı bir gün.

Balık Burcu: Bugün hayalgücünüz size oldukça renkli bir gün yaşatabilir. İçinize kapanmaz ve iletişiminizde kopukluklar yaşamazsanız, yaratıcılığınızı iş alanlarınızda kullanabilirsiniz. Para destekleriniz olacak.