Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; insanların ve çevrenizin dikkatini kolaylıkla çekiyorsunuz. Aldığınız sorumlulukları yerine getirmeyi seviyorsunuz. Riskli işler hoşunuza gidiyor. Arzularınızı zaman zaman kontrol etmeniz gerekebilir. Bu sene, önemli işler devrede olabilir. Sonlanan işlerinizde nerede hata yaptığınızı bulmalı, yeni şanslarınızda aynı hataları tekrar etmemelisiniz.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün Ay Akrep Burcunda dolaşacak. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Hırs, ihtiras ve şehvet bizi bugünlerde yönlendirebilir. İçsel huzur ve meditasyona yönelmeli, rüyalarımızı es geçmemeliyiz.Yeni projeler ortaya koyulabilir.
 
Koç Burcu: Mistik konularla ilgilenmek, hayatın anlamını çözmek gibi etkileriniz yüksek olacak. İçinizde biriken yoğun duygular, tutkularınızı ortaya çıkartıyor. Duygusal çalkantılarınız yüksek.

Boğa Burcu: Arkadaş çevrenizle, ortak yerlerde güzel planlar yapabilir, özel hayatınızda birkaç gündür beliren olayları geri plana atmaya çalışabilirsiniz. İş planlarınız bugün devrede olacak.

İkizler Burcu: Yemeyi, içmeyi bugün abartmamaya çalışın. İş hayatınızda beraber çalıştığınız insanlardan göreceğiniz destekle, şansınız yüksek olacak. Bu şansı kişisel işleriniz yerine grupsal işlerinizde kullanmalısınız.

Yengeç Burcu: Dış ortamlarda iyimserliğiniz üzerinizde olacak. Çocuğunuz varsa onunla daha fazla vakit harcayabilir ve bundan oldukça mutluluk duyabilirsiniz.

Aslan Burcu: Evinizle  ilgili yapılmassı gereken şeyleri gözden geçirebilirsiniz. Evde vakit geçirirken, telefon veya maille alacağınız bir haber ayaklarınızı yerden kesecek.

Başak Burcu: Yeni edindiğiniz arkadaşlarınız, size yeni tarifeler ve yollar göstermek için hazır bekliyor. Bugün onların fikirleri ve tavsiyelerine kulak vermelisiniz.

Terazi Burcu: Gelirlerinizde zorlanmalar, harcamalarınızda artışlar görülebilir. Bugün iş alanlarınızda karşılaşacağınız fırsatlar bir yandan para durumunuzu destekleyecek.

Akrep Burcu: Alacağınız ilginç haberler, heyecanlanmanıza ve ani tepkiler vermenize neden olabilir. Aşk hayatınızda  kafanızda planladıklarınızı ortaya koyamıyorsunuz. Biraz daha gayret.

Yay Burcu: Sosyallikten biraz uzak durmanız ve kendi içinize kapanmanız söz konusu olabilir. Sosyal ortamlarınızda kaliteli işbirlikleri ve konuşmaları gündemde olacak.

Oğlak Burcu: Bugün yakın çevrenizle güzel ve planlı hareket edecek, Yine de kendi keyfiyetinize göre davranmanız, arkadaş ortamınızda bir takım tatsızlıklar yaşanmasına neden olabilir.

Kova Burcu: Bugün, ön planda ve kalabalık ortamlarda kendi isteklerinize göre harekete geçeceksiniz. Davranış değişiklikleriniz çevrenizdeki insanları şaşırtabilir. Kendi haklılığınız ön planda olacak.

Balık Burcu: Hayata aşkla yaklaşmanız, olumsuzlukları aşmanıza yarayabilir. Çevrenizde olup bitene karşı oldukça duyarlısınız. Bir çok insan bugün sizin görüşlerinizden ve düşüncelerinizden faydalanabilir.