Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız;  iyiliksever yönünüzle, çevrenizdeki insanlardan  hayır duaları alabilirsiniz. Çok dikkat çeken ve sivrilen bir insansınız, o yüzden başarıya ulaştığınızda kibirinizi kontrol etmesini öğrenin. Bu sene, bazı işlerinizde güzel adımlar söz konusu. Aşk hayatınızda herşey istediğiniz gibi olacak.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün düşüncelerimizi toparlamak ve harekete geçmek için uygun bir gün. Diğer insanları ikna etmek zor olmayacak. Düşündüklerimizi uygularken hırslı ve mesafeli tavrımız ön planda olabilir. Yalnız bugün öğleden sonraya kadar ay boşlukta olacağından, çok önemli görüşmelerimizi ve anlaşmalarımızı başka bir güne bırakalım.

Koç Burcu: Aktif ve sosyal başlayacak olan gününüz akşam saatlerinde yerini biraz sakinliğe bırakabilir. Gece saatlerinde kafanız dalgın olacak, hayal kurmaktan hoşlanacaksınız.

Boğa Burcu: Bugün aile hayatınız için yapılması gerekenlere odaklanmalısınız. Gün içinde aktif olan iş hayatınız öğleden sonra yerini sosyal ortamlardaki aktivitelere bırakabilir.

İkizler Burcu: Yakın çevrenizle beraber yapılacak işleriniz için kendinizde enerji bulabilirsiniz. Kreatif çalışmalarda, satış ve reklama dayalı işleriniz devrede olacak. Sevdikleriniz için harcamalarınız artabilir.

Yengeç Burcu: Bugün aileniz için yapılması gerekenler sizi harekete geçirebilir. Harcamalarınızı aileniz için yapacaksınız. Öğleden sonra havadar ortamlar, değişik yerlerde bulunma isteğiniz artabilir.

Aslan Burcu: Sahip olduklarınız konusunda kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Yakın çevrenizle konuştuğunuz planlarınızı uygulamaya alabilirsiniz. Rahat harekete geçecek, işlerinizi kolay tamamlayacaksınız.

Başak Burcu: İlişkiniz varsa, arkadaşlarınızla yapılacak planlar keyfinizi katlayabilir. Bu aralar kafanızı işten uzaklaştırın. Sizi sıkan insanlardan uzak durmalı, sadece kendi isteklerinize odaklanmalısınız.

Terazi Burcu: Sosyal çevrenizde devreye girmesini beklediğiniz işleriniz için gün içinde güzel kararlar gelebilir. Kafanız iş alanlarınızda dalgın olacağından, hesaba yönelik işlerinizde bazı karışıklıklar oluşabilir.

Akrep Burcu: Bugün, yeni insanlarla tanışabilir ve onlara kolay uyum sağlayabilirsiniz. Öğleden sonra ilgi alanınız tamamen sizi heyecanlandıracak kişilere ve olaylara kayabilir.

Yay Burcu: Satış ve reklam işlerinizde önemli bir toplantı ve karar verilecek bir görüşme varsa, ya öğleden sonra yapın ya da başka bir güne erteleyin. Hayalgücünüz ve yaratıcılığınız aile ortamlarınızda devrede olabilir.

Oğlak Burcu: Öğleden sonra iletişiminiz hızlanacak ama bir yandan kafanız dalgın olacağından önemli bir evrağınızı kaybedebilir, maillerinizde karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

Kova Burcu: Sabah saatlerinde  bazı işlerinizde koordine olamasanız bile, öğleden sonra maddi konular üzerine eğileceksiniz. Maddi konularda herkese yardım etmeye bayılıyorsunuz.

Balık Burcu: Biraz durgun başlayan gününüz, öğlen saatlerinde yerini rahat ve keyifli ortamlara bırakabilir. Duyacağınız haberler öğleden sonra sizi heyecanlandıracak. Tatlı tüketimiz artabilir.