Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; kendi öneminizin farkındasınız ama zaman zaman abartılı davranmayı seviyorsunuz. Ruh haliniz fazla değişken olduğundan, ne yapacağınız çok belli olmuyor. Dengeli ve mütevazı olursanız, başaramayacağınız hiçbir şey olamaz. Bu sene, özel hayatınızda dengeleri iyi sağlamalısınız. Enerjinizin yüksek olacağı bir yıl.

Başımıza Neler Gelecek?

Öğlen saatlerinde balık burcunda oluşan bu dolunayda kötü alışkanlıklarımızdan kurtulmak için harekete geçebiliriz.  Sigarayı bırakmak, kötü beslenmeyi kesmek, yeni bir düzen oluşturmak için dolunayın bu etkisinden faydalanalım. Ayrıca iş alanlarımızda başlattığımız işlerin karşılığını almak öne çıkabilir. İşlerimizi başlatırken ne kadar kontrollüysek, sonuçlarıyla karşılaşırken o kadar duygusal olabiliriz. Herşeyin olması gerektiği gibi gerçekleştiğini bilerek olayları biraz akışına bırakalım.

Koç Burcu: Başlattığınız işlerin, projelerin ve sağlık düzenlemelerinin  sonuçlarınız alabilirsiniz. Ayrıca bir olayın içyüzüyle karşılaşabilirsiniz. Kadersel etkilere bu dolunay açık olun.

Boğa Burcu: Dolunay etkisiyle, arkadaşlarınızla veya  sosyal çevre ilişkilerinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Aşk yaşantınızla ilgilenmeniz gerekirken, kendinizi arkadaşlarınızın konularıyla ilgilenirken bulabilirsiniz.

İkizler Burcu: Kariyer ve iş evinizde oluşan dolunay, iş hayatınızda stresli oluşumları hayatınıza taşıyabilir.Ya da evinizle ilgilenmeniz gereken zamanlarda, ortaya çıkacak bir sorumluluk size rahat soluk aldırmayabilir.

Yengeç Burcu: Uzaklardan alacağınız bir haber üzerinizde stres yaratabilir. Ya da ortaya çıkacak bir seyahat, randevu veya işlerinizi sıkıntıya sokabilir. Her durumda duygusal olarak  oluşan stresleri, git gelleri iyi organize etmelisiniz.

Aslan Burcu: Belki de para biriktirmeyi hayal ederken, ortaya çıkacak bir ödeme sizi gerginleştirebilir. Veya eşinizin, sevgilinizin hayatında parasal sorunlar oluşabilir.

Başak Burcu: Dolunay, özel yaşantınızda birkaç gün sevdiğiniz insanla didişmeleri, alınganlıkları ve stresleri hayatınıza taşıyabilir. Bu dönem karşı tarafın sizi baskıladığını, sıktığını düşünebilirsiniz.

Terazi Burcu:  Dolunay, iş hayatınızda bazı sorunları ve stresleri hayatınıza taşıyabilir.Ya da sağlığınızla ilgili konuları gündeminize oturtabilir. Bu dönem içinde sağlığınıza çok dikkat etmeniz gerekecek.

Akrep Burcu: Sosyal ortamlarda veya özel hayatınızda stresli günler geçirebilirsiniz. Aşkta kararsızlıklarınız, net olmayan koşullar sizi zorlayabilir. Arkadaşlarınızdan duyacaklarınızı yargılamaya kalkmayın, ani kararlardan kaçının.

Yay Burcu: Evinizle ilgili konularda duygusal kararlar eşiğinde olabilir, ya da ailenizle stresli ve gergin birkaç gün geçirebilirsiniz. İşiniz ve aileniz arasında denge kurmak sizi zorlayabilir.

Oğlak Burcu: Bu dolunayda, tam bir seyahate gidecekken, ortaya çıkacak yeni koşullar sizi engelleyebilir, ya da siz uzaklardayken yakın çevrenizden, sevdikleriniz ve akrabalarınızdan duygusal haberler alabilirsiniz.

Kova Burcu: Sahip olduklarınız, alacaklarınız ve kazanımlarınız konusunda hassas birkaç gün geçirebilirsiniz veya bu alandaki uğraşılarınız insan ilişkilerine bağlı olabilir. Enerjinizi iş alanlarınıza yoğunlaştırın.

Balık Burcu: Aldığınız kararlarda bu birkaç gün ekstra hassas olabilir, alınganlığınızı gereksiz yere ilişkinize yansıtabilirsiniz. İlişkilerinizdeki değişimler, bu birkaç gün sizin kendi hayatınızı derinden etkiliyor olacak.