Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; başkalarını yönetmeye çalışmak en büyük kusurunuz. İyi bir eğitimle, kendinize güvenen tarafları birleştirirseniz, başarı kaçınılmaz olacak. Yüksek hedefleriniz var ve kişiliğiniz bu yüksek mevkilere ulaşmak için donanımlı. Bu sene, hayat sizi bir çok açıdan destekleyecek. Beklenmedik olaylara karşı açık olun, değişimler sizi yukarılara taşıyacak.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün, abartılı sözlerden kaçınalım. Düşüncelerimizde aşırı iyimser ve geniş olacağımızdan düşünmeden konuşmamalı ve tutamayacağımız sözler altına girmemeliyiz. Yine bugün plüton düzelmeye başlayacak. Etkili gücümüzü yeniden konuşturmaya başlıyoruz. Yaşadığımız aksaklıklar, ertelenmeler ve sorunlar geride kalmaya başlayacak.

Koç Burcu: Aile hayatınızda gerek ailenize ve gerekse sevdiklerinize karşı tutamayacağınız sözler altına girmemeye çalışın. Sizi zorlayan para konularında işlerin yavaş yavaş rayına oturacağı bir döneme giriş yapıyorsunuz.

Boğa Burcu: İş alanlarınızda bol keseden sözler altına girmeyin aynı şekilde size verilen vaatlerde de biraz abartı söz konusu olabilir. Özel hayatınızda zorlandığınız konularda rahatlamalar ve açılmalar görülecek.

İkizler Burcu: Paraya dayalı işlerinizde tutamayacağınız sözler altına girmemeye çalışın. Yine aşka, eğlenceye ve çocuk konularına yapacağınız harcamalarda abartıya kaçabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Ailenize karşı vereceğiniz sözleri iyi süzgeçten geçirin, sadece durumu kotarmak adına vereceğiniz sözler başınıza iş açabilir. Aşk hayatınıza ve özel yaşantınıza dair gerileyen işleriniz düzelmeye başlıyor.

Aslan Burcu: Yakın çevrenize karşı altından kalkamayacağınız sözler altına girmeyin ve konuşmalarınızı abartmamaya çalışın. Aile alanlarınızda ve iş konularında aksamalarınız geride kalmaya başlayacak.

Başak Burcu: Sosyal çevrenizde yapacağınız işlerde parasal konuları abartmamaya çalışın, tutamayacağınız sözlerden kaçının. Aşk hayatınızda ve yakın çevre ilişkilerinizde aksaklıklar ve güç kayıpları düzelmeye başlıyor.

Terazi Burcu: Bugün  iş alanlarınızda yapabileceklerinizden daha fazlası için söz vermeyin. Abartmaya meyilli olabilirsiniz. İş görüşmelerinizde kendinize güveniniz tam olacak.

Akrep Burcu: Bugün, seyahat ve eğitim alanlarınızda görüşeceğiniz insanlara karşı hayalperest tavırlardan kaçının, kendinizi çok iyi hissedeceğinizden tutamayacağınız sözleri rahatlıkla verebilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün gün içinde arkadaşlarınızla yapacağınız parasal işlerinizde abartılı tavırlardan kaçının, tutamayacağınız sözler altına girmeyin. Aşırı iyimserlik sonradan başınızı ağrıtabilir.

Oğlak Burcu: Gün içinde, iş alanlarınızda ortaklaşa yapılacak işlerde tutacağınız sözler peşinde olun, bol keseden atarak, aşırı iyimserlikle iş alanlarınızı daha fazla şişirmeyin.

Kova Burcu: İş alanlarınızda fikirleriniz geniş ve iyimser olacağından, tutamayacağınız sözler vermeye meyilli olabilirsiniz. Bir işi kaçırmamak adına, fazla tahahhüt altına girmemeye çalışın.

Balık Burcu: Aşk hayatınızdaki güzel gelişmeler, size paranız konusunda abartılı davranma cesareti verebilir. Borsada yatırım yapıyorsanız dikkatli olun, abartıdan ve riskten kesinlikle kaçının.