Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; gizli yeteneklerinizle iş alanında özellikle buluş, teknoloji ve endüstri alanlarında girişimlerde bulunabilirsiniz. Risk alan yanınızı hem iş hayatınızda, hem de özel hayatınızda dizginlemeniz gerekiyor. Girdiğiniz ortamlara güzel bir enerji yayıyorsunuz. Bu sene, seyahatleriniz artabilir, medyada önemli işler yakalayabilirsiniz.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün, iş sorumluluklarımız artmaya başlayacak. Hayata bakış açımızda biraz dar görüşlü ve negatif olabiliriz. Hem iyi, hem zor etkilere sahip olacağız. Eleştiri ve kritize etme durumumuz yüksek olacak, iletişimimizde bazı zorlanmalar oluşabilir. Plan ve program isteyen işlerimiz için harekete geçebilir, önemli işlerimizde kalıcılık arayabiliriz.

Koç Burcu: Bugün ortaklaşa para alanlarınızda ciddi sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Eşiniz veya ortağınızın adına konuştuğunuz, yapılması gerekenlere el attığınız bir gün sizi bekliyor.

Boğa Burcu: Sevdiğiniz insana veya ortaklaşa iş yaptığınız insanlara karşı duygularınızı ifade etmekten kaçınmamalısınız. Özel hayatınızda bir yandan önemli sorumluluklar üstlenirken diğer yandan planlar yapıyor olacaksınız.

İkizler Burcu: İş hayatınızda önemli sorumluluklar almanız gerekebilir ve mesleğiniz ile ilgili sohbetlere girebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda sonuçların ne olduğunu tam öğrenmeden hareket etmeyin.

Yengeç Burcu: Hayatınızda, özellikle işinizde sorumluluklarınız sizi boğmasın. Adım adım hepsinin üzerinden gelebilirsiniz. Eğer var ise çocuklarınız ile olan ilişkilerinizde de sorunlar yaşayabilirsiniz.

Aslan Burcu: Ev alanlarında ve aile bireylerine karşı sorumluluklarınız üstünüze geliyor gibi hissedebilirsiniz. Bu sorumluluklardan kaçmak yerine fikirlerinizi yapıcı bir şekilde paylaşmayı deneyin.

Başak Burcu: Ailenizle, varsa kardeşlerinizle, dostlarınızla ve hatta komşularınızla ilgili sorumluluklarla uğraşmak size düşebilir. Çevrenizin sizin desteğinize ihtiyaç duyduğu bir gündesiniz.

Terazi Burcu: Hayatınızda parasal konularla ile ilgili büyük sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Ödemelerinize dikkat edin ve para alışverişlerinde daha titiz davranın. Negatif düşünmeye ve karamsar fikirlere paye vermeyin.

Akrep Burcu: Hayati sorunluluklarınız daha fazla devreye giriyor ve bundan çekinseniz de sizi adım atmaya zorluyor. Sorumluluk almak sizi korkutmamalı, tam aksine daha çok güçlendirmeli.

Yay burcu: Hayatınızın kontrolünün sizin elinizde olmadığını görmek size korku verebilir. Başka insanların sorumluluklarını yüklenirken dikkatli olmalı ve her zamanki enerjinizin üzerinde enerji harcamamaya gayret etmelisiniz.

Oğlak Burcu: Bu birkaç gün biraz daha sakin, daha yapıcı olmalısınız. Uzun vadeli işlerin devrede olacağı, grupsal bağlantıların ön plana çıkacağı bu günde iyi planlama yapmanız şart olabilir.

Kova Burcu: İş çevrenizdekileri bu gün daha dikkatli dinleyin, bazı konularda onlara hak vereceksiniz. Bu gün önemli ve büyük sorumluluklar devreye girmeye başlayacak.

Balık Burcu: Yabancı ortaklı işleriniz, seyahatler, eğitim ve medya alanlarında üstlenebileceğiniz yeni sorumluluklar devreye girebilir. Geleceğiniz konusunda negatif ve karamsar olmamaya özen göstermelisiniz.