Advertisement

Koç Burcu: İş alanlarındaki enerjinizin ve emek vererek yaptığınız pek çok çalışmanın karşılığını alabileceksiniz. Kendinizi biraz rahat bırakın, istediğiniz herşeyin ayağınıza çok hızla geldiğine şahit olabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün, yakın çevrenizdeki insanlarla paylaşımlarınıza önem vereceksiniz. Maddi konularda kafanızı çözüme yönelik çalıştırmalı ve aşırıya kaçan harcamalardan kaçınmalısınız.

İkizler Burcu: Kendinizi huzurlu ve rahat hissedeceğiniz bir gün içindesiniz. Maddi konularda her zamankinden daha fazla cömert davranıyorsunuz. Para harcamayı seveceksiniz.

Yengeç Burcu: Bugün, çok önemli işlere girişmektense, kendi kişisel isteklerinizin peşinden gitmeyi tercih edebilirsiniz. Dışa dönük özellikleriniz devrede olacak. Biraz daha esnek olmayı denemelisiniz.

Aslan Burcu: Geçmişe takılı kalmadan, eskiye dair huzursuzlukları gündeminize taşımadan tamamlamanız gerekenlerin peşine düşmelisiniz. Önemli görüşmelerinizi başka bir güne bırakın.

Başak Burcu: Yakın arkadaş gruplarıyla yapılan programlara katılabilirsiniz. Dahil olduğunuz organizasyonlarda rahat davranışlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Her zamankinden daha şanslı olacaksınız.

Terazi Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda iyi bir iletişime sahip olacaksınız. İş alanlarınızda güzel ve şanslı haberler alabilirsiniz. Parasal anlaşmalar devrede olabilir.

Akrep Burcu: Bireysel faaliyetlere zaman ayırmak isteyebileceğiniz bir gün içindesiniz. Maddi konularda, daha fazla neler yapabileceğiniz düşüncesi ağır basabilir. Bazı şeyleri aceleye getirmemeye çalışın.

 Yay Burcu: Bir süredir ertelediğiniz ve sizin halletmenizi bekleyen bir takim para işlemleri gündeminizde yer alabilir. Olumlu haberler, yüzünüzü güldürecek. Partnerinizin hayatında da gelişmeler sevindirici.

Oğlak Burcu: Yakın çevrenizdeki kişilere ve sosyal ortamlarınıza güzel enerjiler yaydığınızı göreceksiniz. Arkadaşınızla birbirinize destek olmanız ve yaşadığınız sıkıntıları birbirinizle paylaşmanız önem kazanacak.

Kova Burcu: Profesyonel hayattaki iş trafiğinizde, bazı işlerinizin karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Karşınıza çıkan büyük ve güzel iş projeleri sizi hayata daha da bağlayabilir.

Balık Burcu: Özel yaşamınızda, sevdiğiniz insanla yapacağınız bir seyahat hazırlığı ya da bir yerlere gitme isteğiniz yoğun olabilir. Partnerinizle paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz.