Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; yapıcı taraflarınız fazla olmasına rağmen, hırslı ve liderliğe oynayan davranışlarınız özellikle iş hayatınızda yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Çok çabuk düşman edinebilirsiniz. Özel hayatınızda bazı zorluklar görülebilir. Bu sene, önemli işlerinizde gereken desteği bulacak ve şanslı olacaksınız.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün devreye giren mars-plüton üçgeniyle ağır çalışma isteyen işlerimizde uzun süreli kalıcı sonuçlar sağlayabiliriz. Harelete geçeceğimiz alanlarda diğer insanlardan destek almak ve onların yardımlarını hayatımızda hissetmek bizi mutlu kılabilir. Öğleden sonraya kadar önemli kararlardan kaçınalım.

Koç Burcu: Sosyal ortamınızda, pek çok kişi adına yardımlar gündeme gelebilir. Yine özel ilişkilerinizde de fedakarlıklar devreye giriyor. Öğleden sonra çeşitli alanlarda, yoğunluktan başınızı kaldıramayabilirsiniz.

Boğa Burcu: Aile bireylerinizin beklentilerine yönelik işlerle uğraşmakla başlayan gününüz, öğleden sonra daha keyfi aktivitelerle dolabilir. Günün geri kalan kısmı size ve sizin isteklerinize adanmış olacak.

İkizler Burcu: Enerji dolu başlayan gününüzde, öğleden sonra dengeler değişebilir ve ev alanlarındaki uğraşlarınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Günün kalanı, ailevi konulara ayrılmak için sizi bekliyor.

Yengeç Burcu: Maddi konularda, özellikle ailenizin sizden beklediği sorumluluklar ön plana çıkabilir. Ev hayatınıza dair harcamalarınızın artabileceği bir gündesiniz.

Aslan Burcu: Günün başlarında, kendinize ve kendiniz için kurduğunuz planlara yönelik hareket edebilirsiniz. Gününüzün geri kalanında ise para alanları ön plana çıkmayı bekliyor.

Başak Burcu: Sabah saatlerinde canınız pek fazla bir şey yapmak istemeyebilir. Öğleden sonra ise bu halinizde değişimler hissedeceksiniz. İlerleyen saatlerde, aynı anda birden fazla işle uğraşmak size terapi gibi gelebilir.

Terazi Burcu: Yakınlarınıza ayırdığınız zamanı iyi değerlendirin. Fakat öğleden sonra, hızlı temponuzda biraz yavaşlama başlayacak ve bir nebze isteksiz davranabileceksiniz.

Akrep Burcu: Sosyal hayatınızda, kalabalık ortamlarda vakit geçirecek ve de katıldığınız gruplarda göz önünde olacaksınız. Para alışverişleriniz gün içinde fazla olabilir. Evinizdekilere karşı sabırlı davranacaksınız.

Yay Burcu: Her zamankinden daha fazla göz önünde bulunduğunuz bir gününüzdesiniz. Kalabalık ortamlarda geçireceğiniz vakitler, özellikle öğleden sonra artış gösterebilir. Güzel planlar yapmaya açık bir gündesiniz.

Oğlak Burcu: Yeni yerlerde, her zaman gördüklerinizin dışında insanlarla vakit geçirmek, ruh halinizdeki değişimi tetikleyebilir. Parasal konularda yardımsever etkilerinizin yüksek olduğu bu günde, çevrenizdekileri memnun edeceksiniz.

Kova Burcu: İnsanlar üzerindeki etkinizi küçümsememeye çalışın. Yaptıklarınız ve de konuştuklarınız, başkalarında derin duygular uyandırabilir. öğleden sonra ortaklaşa para konularına odaklanacaksınız.

Balık Burcu: Özel hayatınızda, sevdiğiniz insanla ilişkinizin detayları ön plana çıkacak. Bir yandan da sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla katıldığınız faaliyetlere odaklanabileceksiniz.