Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; yabancı yerler görmeyi ve seyahat etmeyi seviyorsunuz. Kendinize has bir felsefeniz var ve bunu hayatınıza uygulamayı hoşunuza gidiyor. Kolay gibi gözüken yapınız aslında içinde çeşitli aksilik ve iradesizlikleri taşıyor. Kendinizi kontrol etmeyi öğrenmeli, aşırı savurganlıktan vazgeçmelisiniz. Bu sene, önemli bir seyahati gündeme gelebilir. Şanslısınız.

Haftaya Bakış

Haftaya ay akrep burcundayken başlıyoruz. Tüm gün boyunca ay boşlukta olacağından önemli işleri başka bir güne bırakmakta fayda olacak. Salı günü venüs oğlak burcuna geçiyor. İlişkilerimizde, soğuk, mesafeli olabiliriz. Çarşamba günü önemli sorumluluklarla, hayata ciddiyet ve disiplinle yaklaşma gibi etkilerimiz yüksek olacak. Sağlığımıza dikkat etmek önemli olmalı. Cuma ve Cumartesi günleri daha önceden konuşulmuş ve gündeme gelmiş olan işlerimizde konuşma ve görüşmelerimiz artabilir.

Koç Burcu: Bugün yapıcı ve dönüştürücü taraflarınızla hayatınıza şöyle derin ve içten bir göz gezdirebilirsiniz. Başka insanlarla yaşadıklarınızı konuşmak ve dertlerinizi paylaşmak size zor gelebilir.

Boğa Burcu: Enerjinizi mümkün olduğu kadar kontrol ettikçe daha rahat ve etkili bir gün geçirebilirsiniz. Ortaklaşa para konularında sorunlar oluşabilir. Parasal konulara yaklaşımınız bugün gerçekçi olmayabilir.

İkizler Burcu: Özel hayatınızdaki bir takım gerginlikler, kafanızın huzursuz çalışmasına neden olacak. Onun dışında halletmeniz gerekenlere odaklanmanız, önünüzdeki günler işinize yarayabilir.

Yengeç Burcu: İş ortamınızdaki sorunları özel yaşantınıza yansıtmamaya özen gösterebilir, sorunlarınızı yeni yöntemlerle çözüme kavuşturmayı isteyebilirsiniz. Günlük işlerinizde kafanız dalgın ve bulanık olabilir.

Aslan Burcu: Haftaya ailenize ve düzeninize önem vererek başlıyorsunuz. Özel yaşantınızda tutkularınız sizi yanlış yönlendirmeye müsait olacak, o yüzden hayalperest davranmaktan uzak durun yoksa hayalkırıklıkları oluşabilir.

Başak Burcu:  Bazen çok kolay bir şekilde sevdiklerinizi eleştirebiliyorsunuz. Özel hayatınızdaki sıkıntınızı karşı tarafla paylaşmadan işin içinden çıkamayacaksınız. Gece saatlerinde kafanız dalgın ve karışık olabilir.

Terazi Burcu:  Yakın çevrenizin sağlığı, iş konuları konusunda sabırsızlığınızı üzerinizden atmanız gerekecek. Yine iş alanlarınızda yakın çevreniz akşam saatlerinde sizi yanlış yönlendirebilir. Kendi bildiğinizden şaşmayın.

Akrep Burcu:  Konu aşk ve eğlence olduğunda gözlerinizin içi parlıyor. Sahip olduklarınız konusunda kendinizi küçümsemeyin. Akşam saatlerinde yapılacak alışveriş ve para harcamaları isteklerinize hizmet etmeyebilir.

Yay Burcu:  Bugün düşüncelerinizi ve duygularınızı ev ve aile ortamınız haricindeki yerlerde göstermekte zorlanabilirsiniz. Gece saatlerinde aile hayatınızda bazı yanılgılar oluşabilir. Olaylara net yaklaşamayabilirsiniz.

Oğlak Burcu: arkadaşlarınızla paylaşım içinde olmak sizi mutlu edecek. Gece saatlerinde dinlenmek ve geri planda olmak öne çıkabilir. Araştırma yapmak, gezmek ve farklı yerler görmek için harika bir gün içindesiniz.

Kova Burcu: Bugün işinizle ilgili konularda kendinizi zirvede hissedebilirsiniz. Beklediğiniz somut bir takım adımlar, düşüncelerinizi doğrulayacak. Parasal konularda, sosyal ortamlarda kafanız gece saatlerinde karışık olabilir.

Balık Burcu: Bugün iş bitirici, ciddi ve rahat tavırlarınızı tanıdığınız, tanımadığınız herkese rahatlıkla göstereceksiniz. İş ortamlarınızda üzerinizde oluşan baskı ve enerji zaman zaman isyan duygularınızı tetikleyebilir.