Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; hatalarınızdan ders almayı başarırsanız hayat size karşı cömert davranacak. Deniz kenarlarını ve deniz seyahatlerini seviyorsunuz. Yolculuklarla ilgili her tür işten güzel kazanç sağlayabilirsiniz. Genelde iyi yürekli oluşunuz size şans getirecek. Bu sene, aşk hayatınızda güzel şanslarınız var. Evliyseniz; yeni bebek hayatınızı değiştirebilir.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün Ay Balık Burcunda olacak. Salgı sistemimiz uyarılıyor. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Yapraklı sebzeler ekmek ve toplamak için harika bir gün. Partnerimizle vakit geçirmek, insanları anlamak, sevmek, empati kurmak ön plana çıkabilir. İş ve para alanında yaratıcılık ve sezgilerimizle hareket etmemiz bize kazandırabilir. Detay gerektiren iş ve görüşmeleri başka günlere bırakmakta fayda var.

Koç Burcu: Bugün biraz kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Aile hayatınızda ortak para alanlarınız güzel bir şekilde etkileniyor. Elinize bir miras geçebilir, nafaka işinizi halledebilir veya bir emlak satımından kazanç sağlayabilirsiniz.

Boğa Burcu: Arkadaşlarınızla beraber olacak ve keyifli zaman geçireceksiniz. Bugün ortaklaşa yapılacak işlerde veya ikili ilişkilerinizde şans sizden yana olacak. Karşınıza güzel teklifler ve fırsatlar çıkacak.

İkizler Burcu: Her ne işle uğraşırsanız uğraşın bugün başı siz çekeceksiniz. İş ve para konusunda oldukça şanslısınız. Hiç beklemediğiniz fırsatlar hemen elinizin altında olacak. Önümüzdeki günlerde epeyce rahatlayacaksınız. 

Yengeç Burcu: Yeni ortamlar ve insanlar keyfinizi yerine getirebilir. Aşk hayatınızdaki gelişmeler, sevdiğiniz kişiyle aranızda süper bir bağ kurabilir. Yaratıcılık gerektiren işlerinizde güzel teklifler alabilirsiniz.

Aslan Burcu: Sevdiğiniz insandan veya ailenizden beklediğiniz şeyleri dile getirmeye çalışın. Aileniz konusunda şanslı bir gündesiniz. Beklenmedik ve karlı bir ev alım, satımı gündeme gelebilir.

Başak Burcu: Bugün sevdiğiniz kişiyle beraber program yapabilir, onun isteklerine göre hareket edebilirsiniz. Çok yakın tanıdıklarınızdan biri geleceğinize etki eden işinizde size yeni fırsatlar sağlayacak.

Terazi Burcu: Bugün yapmanız gereken işlerinizin üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Maddi konularda şansınız oldukça yüksek. Maddi getirisi bol olan yeni iş teklifleri, yüzünüzü güldürecek.

Akrep Burcu: Hayatınızın en şanslı günlerinden birini yaşayabilirsiniz. Eğitim, seyahat, hukuk ve medya alanlarınızda şans sizden yana. Ufukta bir davanın sizin lehinize sonuçlanması söz konusu olabilir.

Yay Burcu: Bu aralar dinlenmeye ve rahatlamaya ihtiyacınız var. Çevrenizde bazı kişilerin yardıma ihtiyacı olabilir. Onlara el vererek mutlu olmalarını sağlamalısınız zira bunu yapınca siz de rahatlayacaksınız.

Oğlak Burcu: Çevrenizle olan iyi ilişkiler herkes tarafından takdir topluyor. Diğer yandan sosyal ortamlarda bulunan arkadaşlarınız, hem özel ilişkilerinizde hem de ortaklı projelerinizde size güzel fırsatlar sunacak.

Kova Burcu: Her şeye rağmen iş konusunda inanılmaz şanslı bir gündesiniz. Yeni bir iş ve teklif gündeme gelebilir ve kariyerinizi istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün işiniz konusunda hala planlamalar yapmaya ve bir takım şeyleri gözden geçirmeye ihtiyacınız var. Bugün iş konularında kreatif çözümlerle göz dolduracaksınız.