Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; genel olarak rahat bir insansınız ve bazen bu hayatınızda boş vermişlik olarak algılanıyor. Karşı cins üzerinde inanılmaz bir çekiciliğiniz var ve sizde bunun farkındasınız. Kendinizi beğenmiş tavırlarınız ileri de problem yaratabilir. Güzel şeylere sahip olacaksınız. Bu sene güzel atılımlarınız olacak. iyi değerlendirin.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün, yarın Ay Yengeç burcunda dolaşacak. Göğüs ve mideyi, mide boşluğundaki organlarımız hassas olacağından acil olmadıkça operasyonlardan bu tarihler arası kaçınmakta fayda var. Sigara ve içkiden kaçınmalı, tüketiyorsak az kullanmaya gayret göstermeliyiz. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Çamaşır yıkamak, evimizle ilgilenmek, ıslak zemin temizliği yapmak yararlı olacaktır.

Koç Burcu: Aile hayatınızda kendinizi mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz. Bu aralar hayatı fazlasıyla sorguluyorsunuz. İş konularında sizden destek alan insanlara bugün yardımınız dokunabilir.

Boğa Burcu: Bugün yardımsever özelliğiniz ortaya çıkacak ve yakın çevrenizdeki insanlara el uzatacaksınız. Onlarla bir arada olmaktan keyif alabilirsiniz ama diğer iş sorumluluklarınız gün içinde sizi zorlayabilir.

İkizler Burcu: Bugün maddi konularda keyfiniz yerinde olacak. Gelir ve gider tablonuzu önünüze aldığınızda bunu görebilirsiniz. Ya da daha önce uğraş verdiğiniz bir işten para gelebilir.

Yengeç Burcu: bugün iyimserliğiniz üstünüzde olacak. Özel yaşantınızda sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşmalar derinden ve özel. Birbirinize vereceğiniz destekler fazla olabilir.

Aslan Burcu: Geçmişle aranızda sıkı bir bağ olduğundan kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Aile hayatınızda, büyüklerinizle yapacağınız konuşmalarda etkili planlar devrede olacak.

Başak Burcu: Yeni tanışacağınız insanlarla bazı konularda aynı bakış açısını tutturabilirsiniz. Etkili yaratıcı gücünüzü bugün rahatlıkla ortaya koyacaksınız. Aşık olduğunuz kişiyle kısa vadeli planlar gündeminizde olabilir.

Terazi Burcu: Bugün  kariyer alanlarınızda duyacaklarınız ve yaşayacaklarınız sizi aşırı mutlu edebilir. Aile hayatınızda maddi konularda çözüm kendiliğinden ayağınıza gelecek.

Akrep Burcu: kendinizi geliştireceğiniz alanlarda oldukça şanslı etkilere sahipsiniz. Medya ile ilgili bir işle uğraşıyorsanız güzel teklifler alma ihtimaliniz çok yüksek. Seyahatteyseniz kendinizi mutlu hissedebilirsiniz.

Yay Burcu: ortak para alanlarında şans sizin yüzünüze gülecek. Özellikle patronunuz ve sevdiğiniz insanın, fırsatları da yüksek olabilir. Kafanızda planladığınız bir sürü iş var.

Oğlak Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla güzel gelişmeler yakalayacağınız bir gün olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı çok merhametli olduğunuz için bazen olaylara gerçekçi yaklaşamayabilirsiniz.

Kova Burcu: İş alanlarınızda aşırı iyimserlikle hareket etmeniz, geleceğiniz adına size bir sürü fırsat sunabilir. Ancak bu fırsatları gerçekçiliğine göre analiz etmeli ve işinize yarayanları hayatınıza katmalısınız.

Balık Burcu: Bugün aşk hayatınızda bulutların üzerinde uçuyormuş gibi hissedebilirsiniz. Kafanıza önemli konular takılmayacak. Etkili arkadaşlarınız istediğiniz işlerde size güzel fırsatlar sunabilir.