Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; etkileyici kabiliyetlerinizle iş hayatınızda kolay başarılar elde edeceksiniz. Yaşam içinde iniş çıkışlar yaşamanız mümkün. Ama mühim olan sizin o iniş çıkışlara nasıl tepkiler vereceğiniz. Bol seyahat edeceksiniz. Bu sene arkadaşlarınızdan ve dostlarınızdan güzel açılımlarınız olabilir.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay Başak’ta dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Astroloji’de Başak burcu sinir ağı, mide ve bağırsakları temsil ettiğinden bu organlarımızı fazla yıpratmamalı, ağır yiyeceklerden uzak durmalıyız. Genel anlamda ilişkilerimiz mesafeli olabilir, sessizlik, çok düşünüp az konuşma eğiliminde olabilir, özel işlerimiz üzerine eğilebiliriz.

Koç Burcu: Bugün yapmanız gerekenlerle gitmek istediğiniz yerler arasında bir bocalama yaşayabilirsiniz. İş alanlarınızda beraber çalıştığınız insanlara karşı sabırsız ve anlayışsız olabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün aşkı ve eğlenceyi aceleye getirmeyin ve gereksiz eleştirilerden kaçının. Duygusal patlamalara neden olacak tepkilerden uzak durun. Spor yapıyorsanız daha temkinli olun.

İkizler Burcu: Yapılması gereken bir sürü işiniz olmasına rağmen, işlerinizi evden yürütmek ya da ailenize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Ancak aile hayatınızda ilgili verilecek kararlarda hızlı ve aceleci olmamaya çalışın.

Yengeç Burcu: Çevrenizdeki insanları eleştirmeye meyilli olabilirsiniz. Hızlı ve düşüncesiz hareket etme isteğiniz çevrenizdekilerle iletişiminizi güçleştirebilir. Bu aralar trafikte gergin ve sabırsız tavırlarınızla dikkat çekiyorsunuz.

Aslan Burcu: Parasal konularda bugün kafanıza buyruk davranmayın. İş ilişkileriniz yeni parasal bağlantılar oluşturabilir. Hayatınız yavaş yavaş eğlencesine kavuşmaya başlıyor.

Başak Burcu: Gün içinde kendi kafanıza göre davranma isteğiniz yoğunlaşıyor. Hızlı hareket etme isteğiniz zaman zaman acele kararlar almanıza neden olabilir. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla iyi anlaşacaksınız.

Terazi Burcu: Ruh haliniz bugün kolay sinirlenmelere ve tepki vermeye açık. Aile hayatınızda huzur ve sevgiyi bulacaksınız. Aile büyüklerinizle yakın çevre anlaşmazlıklarınızı konuşmak iyi gelebilir.

Akrep Burcu: Sosyal çevreniz için geçerli olmak üzere parasal konularda bir denge problemi yaşayabilirsiniz. Bugün birçok mekan gezmek ve değişik ortamlarda bulunmak isteyeceksiniz.

Yay Burcu: iş alanlarınızda bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Beraber çalıştığınız insanları kırmadan ve anlayışla yolunuza devam etmelisiniz. Parasal getirileriniz kendinizi iyi hissettirtecek.

Oğlak Burcu: Aktif olarak dış ortamlarda bulunabilir, işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Fakat bulunacağınız uzak yerlerde başka insanları anlama ve anlayış gösterme ihtimaliniz bugün biraz düşük çalışacak.

Kova Burcu: Para ödemeleri ve banka işlemlerinizde aceleci tavırlardan uzak durun, sezgilerinizi iyi kullanmaya çalışın. Bu aralar ilişkilerinizde kendinizi geriye çekmeye çalışıyorsunuz.

Balık Burcu: Bugün kalabalık yerlerde sevdiğiniz insanla ilişkinizde aceleci ve sabırsız tavırlar içinde olabilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde kendinizi ortaya koymak önemli olabilir.