Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; bazı konularda ağır hareket etmeniz bazen ayağınıza kadar gelen şansları tepmenize neden oluyor. Sunum, şarkı söylemek ve ön planda olacak meslekler ilginizi çekebilir. Hayatınızda akrabalarınızdan ve yakınlarınızdan hep destek göreceksiniz. Bu sene, şansınız sizi yukarılara taşıyacak. Çevrenizden fayda göreceksiniz.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün oldukça şanslı etkilerimiz olacak. Önemli konuşma ve görüşmeler devrede olabilir. Doğru zamanda söylenecek doğru sözler, hem iş, hem özel alanımızda işimize yarayacak. Maddi konularda fazla abartmadan harekete geçelim. Anlaşmalarımızı, görüşmelerimizi ve fikir alışverişlerimizi bu güne denk getirmeye özen gösterelim.

Koç Burcu: İş hayatınızda ise kurduğunuz iyi ilişkilerin parasal anlamda işinize yaradığını göreceksiniz. Bugün şansınız sizi her konuda destekleyecek. Aile hayatınızda bir para meselesi gün içinde rahatlıkla halledilecek.

Boğa Burcu: Dış ortama ve daha az tanıdığınız insanlarla olan ilişkilerinizde doğru işler devreye girebilir. Ortaklaşa işlerinizde doğru zamanda söyleyeceğiniz sözler ve atılan adımlar işinize yarayabilir.

İkizler Burcu: iş konularında şanslı ve etkili bir gün sizi bekliyor olacak. Düşündüklerinizi kolaylıkla eyleme dökebilir ve karşılığını parasal olarak alabilirsiniz. Duygularınız değişimlere açık olacak.

Yengeç Burcu: Kalbiniz boşsa açılmak istediğiniz birisi varsa bugün hissettiklerinizi devreye sokabilirsiniz. Hayat size birçok alandan göz kırpacak. Aşk fırsatı kapınıza kadar gelmişken, kalbinizi açık tutun.

Aslan Burcu: Aile hayatınızda yapılması gerekenleri rahat halledecek ve konuşmalarınızla aile büyüklerinizi ve sevdiklerinizi mutlu edeceksiniz. Her şeyi kolayca organize edebilirsiniz.

Başak Burcu: Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla aynı dili konuşuyor olmanız sizi mutlu edecek. İletişime ve gruplara dayalı işlerde kendinizi göstereceğiniz ve çeşitli alanlardan yararlanacağınız bir süreçtesiniz.

Terazi Burcu: Aile hayatınızdaki kişilerle toplum içinde keyifli anlar yaşayacaksınız. Maddi konularda onlara istedikleri sözü bugün vereceksiniz. İş alanlarınızda önemli anlaşmalar ve konuşmalar içinde olabilirsiniz.

Akrep Burcu: akın çevrenizle yapacağınız konuşmalar ve görüşmeler sizi mutlu edebilir. Uzun zamandır onlara verdiğiniz sözler tutulmayı bekliyor. Güzel bir eğitim, medya ve iş fırsatı sizi yakalayabilir.

Yay Burcu: Sahip olduklarınızın değerini göreceğiniz ve anlayacağınız bugün, diğer insanların parasal kaynaklarından iyi bir şekilde faydalanacaksınız. Eşiniz, aileniz veya patronunuz parasal konularda size kıyak geçebilir.

Oğlak Burcu: Değişik planlar yapmak sizi oldukça cezbedecek. Her şeyi sorguladığınız bu dönemde olayları kontrol etmeniz, ilişkilerinize olumlu bir şekilde yansıyacak. Ortaklaşa atılacak işler, ilişkinize yansıyacak ve şansı ayağınıza kadar getirecek.

Kova Burcu: Çalıştığınız yerde adınızdan söz ettireceksiniz. İş alanlarınızda güzel konuşmalar ve görüşmeler yapma durumunuz var.  Doğru zamanda doğru şekilde söylenen sözler sizi bir tık yukarıya taşıyacak.

Balık Burcu: Uzak çevredeki insanlardan şanslı etkileriniz var. Seyahat, eğitim ve medya alanlarınızda güzel gelişmeler, konuşmalar yaşanabilir. Arkadaşlarınızla kalabalık ortamlarda önemli konuşmalar yapabilirsiniz.