Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; kolay kolay mutlu olamıyorsunuz. Sorunlar ve çözülmeyi bekleyen durumlar ilginizi çekiyor. Akrabalarınızla ilgili problem veya sorunlar yaşamanız mümkün. Sabırlı olduğunuz takdirde büyük paralar kazanabilir, iyi konumlara yükselebilirsiniz. Bu sene, kariyeriniz ön planda olacak. Şanslarınızı iyi kullanın.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay Terazi burcunda dolaşıyor. Boşaltım sistemimiz uyarılıyor. Astroloji’de Terazi burcu böbrekleri, kalça ve basenleri, bel bölgesini temsil ettiğinden bugünler böbreklerimizi ve idrar yollarımızı üşütmemeye özen göstermeliyiz. Özellikle öğleden sonraları bol su tüketmek faydalı olacak. Genel anlamda; ikili ilişkiler ön planda olacağından, ilişkilerimizi geliştirmek ve bitirmek için uygun günler. Tiyatro, konser, opera etkinlikleri hoş olabilir.

Koç Burcu: Bugün özel hayatınızla ilgili konulara zaman ayıracaksınız Sevdiğiniz insanla gün içinde keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz. Seyahate çıkma isteğiniz fazlasıyla yoğun ve yeni yerler sizi heyecanlandırıyor.

Boğa Burcu: Gün içinde yapacaklarınız ve günlük rutin işleriniz  size soluk aldırmayabilir. Yoğun bir gün sizin peşinizi bırakmayabilir. Yakın çevrenizle abartılı planlar devrede olabilir.

İkizler Burcu: Aşk hayatınızda veya çocuk alanlarınızda vaktinizi ayırmak zorunda olduğunuz işleriniz var. Uyumlu yapınızla özel hayatınızda dengeli bir gün yaşamak sizi çok fazla yormayacak.

Yengeç Burcu: İş alanlarınıza dair önemli işleriniz konusunda aile büyüklerinizden destek veya tavsiyeler alabilirsiniz. Bugün ev hayatınızda kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz.

Aslan Burcu: Bugün moraliniz ve rahatınız oldukça yerinde olduğu için iletişim gücünüz oldukça yüksek. Sevdiğiniz insanlarla beraber geçirilecek güzel vakitler gününüzü neşelendirebilir.

Başak Burcu: Yuvanızla ilgili düşündüğünüz maddi konulara eğilmenizde fayda var.   Kazançlarınıza ve sahip olduklarınıza dair düşündüğünüz planlarınız varsa onları hayata geçirmeye çalışın.

Terazi Burcu: Bugün kendi istek ve beklentileriniz ön planda olurken, aile hayatınıza gereken özeni göstermek istemeyeceksiniz. Bir sıkıntı olmayacaksa kendinizi dışarıya atabilirsiniz.

Akrep Burcu: bugün hayatın akışından uzak durup, canınız yalnız olmayı tercih edebilir. Yakın çevrenizle bir iyi, bir kötü giden ilişkileriniz aslında biraz da sizin isteksizliğinizden kaynaklanıyor.

Yay Burcu: Bugün arkadaşlarınıza veya sosyal çevrenize ayıracağınız vakit fazla olacak. Canınız eve tıkılmak istemeyebilir. Kendinizi dışarıya atacak programlara da ihtiyacınız var.

Oğlak Burcu: Enerjinizi dış çevrelere harcadığınızdan, kendinize ve özel hayatınıza ayıracağınız vakit azalmış durumda, biraz dinlenmeye çalışırsanız her şey daha güzel olacak.

Kova Burcu: Bugün daha çok dış ortamlar ve farklı yerler içinde bulunmak isteyebilirsiniz. Size keyif  ve huzur veren yerlerde bulunmak bugünün en güzel hareketlerinden biri olacak. Gelecek planlarınız devreye girmeye başlıyor.

Balık Burcu: Aileniz ve sevdiklerinize yapacağınız harcamalar gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde dengenizi sağlamalısınız çünkü abartmaya meyilli olacaksınız. Bu aralar cömert yapınız kendini gösterecek.