Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; arkadaşlarınız ve çevreniz yeteneklerinizi göstermenizde size yardımcı olacaklar. Aşk hayatınızda romantik yaklaşımlar ilişkilerinizde kaybetmenize neden olabilir. Bu sene, önemli işlerinizde gözünüzü dört açın ve iletişiminizi açık tutun. İş alanlarınızda şansınız yüksek olacak.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay Kova Burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide, Kova burcu, dolaşım sistemi, baldır, bacak, ayak bileği, topukları temsil eder. Acil olmadıkça bu bir kaç gün hassas olan bu organlarımıza yüklenmemeli ve operasyonlarından kaçınmalıyız. Genel anlamda; yeni insanlarla tanışmak, kaynaşmak, arkadaşlıklar edinmek, sosyal olmak, kendimizi dışarı atmak, gezmek ve paylaşmak, için harika günler.

Koç Burcu: Bugün kafanız dalgın olabilir. Önemli anlaşmalarda, eğitim, ticaret hayatınızda  kandırılma ihtimaline karşı bir kaç gün uyanık olun, gerçekçilikten uzaklaşmayın. Sosyal ortamlardaki işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün sosyal ortamlar için yapacağınız para ödemeleri veya harcamalarınız konusunda aldatıcı ve yanıltıcı etkilere sahipsiniz. Arkadaşlarınızla olan para iletişiminize dikkat edin, borç alıp, vermeyin.

İkizler Burcu: Ortaklaşa işlerinizde yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz. Anlaşmalarınız varsa başka bir güne bırakmayı deneyin. Yine özel hayatınızda da kalabalık ortamlarda bazı sorunlar oluşabilir.

Yengeç Burcu:  Bugün seyahat veya eğitime dayalı işlerinizde bazı yanlış anlaşılmalar, kandırmalar ve zorlanmalar oluşabilir. Gözünüzü dört açın ve şartların gerçekçiliğinden emin olun.

Aslan Burcu: Bugün, aşk hayatınızda bazı iletişim zorlanmaları oluşabilir. Yaratıcılığınız yüksek olacak ama duyduğunuz herşeye körü körüne inanmamalısınız. Parasal desteği rahat sağlayacaksınız. 

Başak Burcu: Özel hayatınızda bazı sorunlar oluşabilir. Kendinizi kandırmaya açık olacaksınız. Aynı şekilde onun tarafından da kandırılabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla olan iletişiminizi dürüst ve açık tutmalısınız.

Terazi Burcu: Bugün iş alanlarınızdaki iletişiminizde bazı sorunlar oluşabilir. Herhangi bir anlaşmadan ve görüşmeden uzak durun, gerçekçi adımlar atamayabilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün parasal konularda yanlış yönlendirilmeleriniz olabilir. Borsada yatırım yapanlar yanılma ihtimaline karşı hazırlıklı olmalılar. Aşk ve çocuk hayatınızdaki karmaşalar size daha çok harcattırıyor.

Yay Burcu: Aile hayatınızda bugün, yanlış yönlendirilmelere ve eksik iletişime dikkat edin. Hayatınızdaki karmaşa ve karışıklıkların, kişisel seçimlerinizi ve kararlarınızı olumsuz etkilemesine izin vermeyin.

Oğlak Burcu: Bugün, yakın çevreniz ve iletişime dayalı işlerinizde bazı dalgınlıklar, yanlış yönlendirilmeler söz konusu olabilir. Bu yüzden işlerinizi başka günlere bırakmayı deneyin.

Kova Burcu: Bugün kendi kişisel isteklerinizi daha ön planda tutacaksınız.  Arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz parasal konularda kafanızı karıştırabilir. Siz gerçekçi olun ve her söylenene aldanmayın.

Balık Burcu: Bugün iş alanlarınızda aldanmalara açık olacaksınız. Kafa karışıklıkları, istediğiniz işleri ve görüşmeleri yapmanıza engel olabilir.  Azıcık daha net olursanız hayat karşınıza her istediğinizi çıkaracak.